Elden Ring Offline oynamaya değer mi?

denizx7723

Decapat
Daha fazla  
Hocam sorum şu şekilde:
Ben Elden Ring oynamak istiyorum fakat hesap halinde aldığım için offline oynamak zorundayım. Denilene göre insanlardan yardım alamayacakmışım ve oyuncu notlarını göremeyecekmişim. Bu oyun zevkimi zedeler mi? Eğer zedeliyecekse bu yüzden oyunu oynamamazlık yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki oyun zevkimi zedelemese bile oyun içerisinde beni zorlar mı bu eksiklikler?
Yardım almamanız zorlamaz efenim, zaten oynayan ve bitiren çoğu kişi de(en azından benim çevremde ve gördüğüm çoğu oyuncu) kendi başlarına oynayıp bitirmekteler. Souls-Like türünün olayı aslında zaten zor olmasıdır, düşmanlarınızın atak şemalarını öğrenir ve ona göre hareket edersiniz. Ayrıca doğru bir build seçimi de oynanışınızda epey etkili olacaktır.

Hocam sorum şu şekilde:
Ben Elden Ring oynamak istiyorum fakat hesap halinde aldığım için offline oynamak zorundayım. Denilene göre insanlardan yardım alamayacakmışım ve oyuncu notlarını göremeyecekmişim. Bu oyun zevkimi zedeler mi? Eğer zedeliyecekse bu yüzden oyunu oynamamazlık yapmalı mıyım?
Hayır alakası yok, hemde o kadar alakası yok ki... Notlar hiç ama hiç önemli değil, online da hiç ama hiç önemli değil. Online oynasan bile 5-10 nota baktıktan sonra daha bakıyorsun zaten, millet genelde trollemeye yazıyor.

Çoğu notta boş yapıyorlar. Bosslarda yardım alma meselesi senle alakalı. Ben Online'da kimseyi çağırmamıştım sevmediğim için. İlla birini çağıracağım diyorsan mimic var yeter o.

Sağolun arkadaşlar bildiğim iyi oldu.

Yardım almamanız zorlamaz efenim, zaten oynayan ve bitiren çoğu kişi de(en azından benim çevremde ve gördüğüm çoğu oyuncu) kendi başlarına oynayıp bitirmekteler. Souls-Like türünün olayı aslında zaten zor olmasıdır, düşmanlarınızın atak şemalarını öğrenir ve ona göre hareket edersiniz. Ayrıca doğru bir Build seçimi de oynanışınızda epey etkili olacaktır.

Oyuna başladığım da hiçbir şey bilmiyor olucağım. İyi bir Build yapmam mümkün mü?

Mimic yeteneğini alıp onu kullan, son seviyede kendinden bile güçlü oluyor. Başkasının yapacağı yardımdan daha etkilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı