Elden Ring oynarken PC 3 kez reset attı

İzmirli

Hectopat
Elden Ring'i uzun süredir oynamıyordum Steam'den çevrimdışı yaptım netten bulduğum save dosyasını attım kontrol amaçlı bakarken defalarca PC rest attı ışınlanırken ve hepsinde AMD çökme raporu verdi ve oyun güncel değildi eşitlemesi şu an yapıyorum aklıma takıldı sadece ekran kartından mı kaynaklanıyor?
Olay görüntüleyicisine baktığımda CapCut programı Windows'ta isim benzerliğinden çakışma oluyor diye hatada verdi sildim.
Çünkü başka bir oyunda böyle bir problemim yok, yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Sistem: 6700XT - 13400F - 16 GB RAM.
650W ASUS Power Supply.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-24 154230.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 154230.png
    121,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2024-11-24 155102.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 155102.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 35
  • Ekran görüntüsü 2024-11-24 155155.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 155155.png
    391,7 KB · Görüntüleme: 31
Elden Ring save paylaşma kaydetme işi zaten sıkıntılı ve çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyor. Ama PC kapanmasının bir oyunun savei yüzünden olacağını hiç düşünmüyorum. Daha önce sorunsuz bir şekilde Elden Ring oynadın mı?

Kernel Power 41 63 sorunu da illet bir sorundur bu arada çok çektim ben de. Eğer bu rastgele kapanmalar sıklaşırsa benim gibi PSU değişmek zorunda kalabilirsin. Elden Ring gibi yük bindiren oyunları kapanmadan oynatıyor mu bilgisayarın?

Elden Ring save paylaşma kaydetme işi zaten sıkıntılı ve çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyor. Ama PC kapanmasının bir oyunun savei yüzünden olacağını hiç düşünmüyorum. Daha önce sorunsuz bir şekilde Elden Ring oynadın mı?

Kernel Power 41 63 sorunu da illet bir sorundur bu arada çok çektim ben de. Eğer bu rastgele kapanmalar sıklaşırsa benim gibi PSU değişmek zorunda kalabilirsin. Elden Ring gibi yük bindiren oyunları kapanmadan oynatıyor mu bilgisayarın?

Daha öncesinde Kernel Power hatası altında sorunlarım oldu OCCT adlı programla saatlerce test ettim kapanma olmadı.
Elden Ring'i 300 saat oynadım çökme vs oldu ama PC rest atmadı, yeni çıkan AAA oyunlar olsun hepsini oynuyorum PC kaldırıyor. Telefonumu önceden kasanın ön tarafındaki USB yerine dosya aktarmak için taktıgımdada reset atmıştı bu konudaki olaydada USB dongler takılıydı gamepad için Elden Ring açıkken gamepad bağlandığında gene rest attı bir kere, galiba PSU ucu ucuna yetiyor. Dün sadece Photoshop indirdim crack virüs varmış sildim. Kaspersky ile tarama yaptım da bir şey çıkmadı, bu gece format atabilirim.
Teşekkürler PC'yi satıp DDR5 NVIDIA geçebilirim.

Evet bende de PSU değişmeden önce USB portlarının kafasına göre çalışıp çalışmama sorunu vardı büyük ihtimalle benimle aynı şeyi yaşıyorsun. PSU değişmek benim sorunumu çözmüştü sana da yardımcı olabilir.

Stres testlerinde benimki de kapanmıyordu bu arada evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı