Quantum BreakAynı sorunu yaşıyorum, aynı ekran kartı bende de var. Hangi oyunu oynuyordunuz?
Sıcaklıklar normal.Sıcaklık değerlerim işlemci 75 derece ekran kartı 74 derece olacak şekildeydi. OCCT ile test yaptığımda ekran kartında işlemcide sorun çıkmıyor ama psu için yaptığımda 4. saniyede eror veriyor. Ama araştırdığımda o testin sıkıntılı olduğu da yazılıyor.
Sistemim:
İşlemci: İntel Core i5-9400F Anakart: MSİ B360M Gaming Plus Ekran Kartı: MSİ Ventus RTX 2060 OC 6GB Ram: Adata XPG Gammix D10 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Depolama: Samsung 860 Evo 500 GB
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ Monitör: AOC G24PF 144 Hz 1ms Telefon: İphone 7 32 GB
Kastettiğiniz sağlık testi nedir hocam?
Bir kaç konuda okudum da hocam, bina tesisatının eski olması da bu sonucu doğuruyor olabilir mi? Oturduğum bina 80 li yıllarda yapılmış ve tesisat bayağı eski. Akım korumalı priz kullanmam bu sorunu çözer mi?İnternete yazabilirsiniz. Sisteminizin %100'ünü kullanarak darboğazı, PSU'nun yeterliliğini ve soğutmayı kontrol ediyor.
Eğer PC test sırasında kapanırsa PSU yetersizdir. Oyun sırasında olanın da aynen bu olduğunu düşünüyorum.
Kesin bir şey söyleyemem. Deneyebilirsin.Bir kaç konuda okudum da hocam, bina tesisatının eski olması da bu sonucu doğuruyor olabilir mi? Oturduğum bina 80 li yıllarda yapılmış ve tesisat bayağı eski. Akım korumalı priz kullanmam bu sorunu çözer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.