Elden Ring PS Store'da 1.899 TL oldu

Enisin bir God of War fanı olduğunu biliyor muydun

Ülkemizde Nintendo oyunlarına bebe oyunu muamelesi yapılıp Mario'nun dandik oyunlar denince akla gelmesi kalitenin azınlık olduğunun göstergesi maalesef.

Ha ha ha senin mantığına göre hareket edersek, senin okuduğundan daha fazla yorum ve daha fazla "oyun uzmanlarının" incelemeleri de ödülü hak ettiğini söylüyor. Daha oyunu oynamamış bile gelmiş ahkam kesiyor. Onu da geçtim son yazdığın cümlede umarım cidi değilsindir. Eğer ciddi isen gerçekten çok ama çok kötü durumdasın.

Oyun uzmanları dediğiniz kişilerin adlarını alabilir miyim? GoW bir devam oyunu idi. Ana oyun üzerine atılan temelin geliştirilmiş hali. Ancak GoW çok az yenilik barındırıyordu. İnsanların GoW:R oyununu sevme nedeni de zaten 2018 sürümünün iyi olmasından kaynaklıydı. Dost Kayaoğlu, Enis Kirazoğlu gibi Türkiye oyun dünyasının tanınır isimleri de bunları doğruluyor zaten. [Bu tarz örnekler vermeyi sevmem ancak oyun uzmanları dediğiniz kişilerin kim olduğunu öğrenmeden önce ben de sizin verdiğiniz örnek gibi bir örnek vermek istedim.]

Para mevzusuna gelirsek evet oyun pahalı ve herkes alamayacak bu doğru. Zaten zam haberlerini hüzünle takip eden kişilerdenim ben de ki zaten buna lafım da yoktu mesajımda. Ben senin GOTY ödülünü para ile birleştirmenden ötürü böyle bir mesaj yazmıştım.

Mesajını da şuraya bırakayım: "2022'nin haksız GOTY ödülünü kazanan bu oyunu almak ile almamak arasında gidiyordum, zamlanmadan önceki fiyatı indirime girdiği takdirde almayı düşünüyordum ama şu anki fiyatı mezara girecek olsam bile vermem. Benim için silindi bu oyun." Sen oyunları insanların fikirlerine göre mi değerlendiriyorsun da oyunu oynamadan haksız GOTY olduğunu savunabiliyorsun?

Nintendo adamdır usta.

Oyun size hitap etmiyor olabilir bu aşırı doğal ancak sırf bir iki insandan duydunuz diye oyunu haksız GOTY ilan etmeniz bence yanlış.

Bu arada Enis ve Dost Elden Ring konusunda aşırı hardcore adamlar. Videoları bile vardı Elden Ring üzerinde kötü yorum yapanları gömme üzerine.

Enis ve dost Elden Ring konusunda aşırı hardcore adamlar.

Dost zaten konu souls olunca hardcore birine dönüşüyor ama birkaç sene önce kolay mod gelsin diye sızlanan enisi bu şekilde görmek çok tuhafıma gitti

Dost zaten konu souls olunca hardcore birine dönüşüyor ama birkaç sene önce kolay mod gelsin diye sızlanan enisi bu şekilde görmek çok tuhafıma gitti
Vallahi ben de souls konusunda Dost gibiyim. Fanboylukla karışmasın oyunun kötü yanlarını da sürekli dile getiriyorum forumda. Ama souls benim favori serim. Enis de zaten hatasından döndüğünü Demon Souls videosunda söylüyordu. "Bu oyunlara kolay mod gelmesin ben hatamdan döndüm git gud hacı" diye esprili bir şekilde belirtiyordu diye hatırlıyorum.

Marttan sonra gerçek zamlar gelecek 2024 sonunda 4000 TL olacak oyunlar.
Dolar 40TL bile olsa 70x40'tan 2800TL yapıyor hocam. 4000TL olması. 1 dolar= 57,1TL olursa 4000TL'ye oyun görürüz.

Ne Elden Ring'e laf eden mi olmuş, geldim beyler var mı Elden Ring söven?

Şaka bir yana, hala fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Tekrar oynanabilirliği bu kadar yüksek olan başka bir oyun daha gelmiyor aklıma çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…