Elden Ring Rivers Of Blood abartıldığı kadar güçlü değil mi?

Ne önerirsiniz peki? Şu an haritanın karlı bölgesindeyim ve hiçbir Boss'u kesemiyorum. Statlarımı aşırı mantıksız dağıttım zaten.

Statları 0'la, karlı bölge çok zor değildi diye hatırlıyorum, çok beceriksizsen Azure atan kılıç + mimik ile devam et.
 
Büyücü olarak tavsiyem asa olarak Azur's Glinstone Staff veya Lusat's Glinstone Staff olur ki zaten oyundaki en güçlü asalardan ikisi. Ben Lusat's Glinstone Staff kullandım hep. Silah Caelid (Sağdaki kırmızı bölge) bölgesindeki bir büyücü köyü var oradan bulunuyor. Bu tip silahları +10 yapmak için Somber Ancient Dragon Smithing Stone gerekiyor ama ben oyunun %70'inde +8 olarak kullandım.Ranni görevlerini tamamlayıp sonunda Moonlight Greatsword taşımak fena olmaz ama olmasa da koymaz.

Zırh olarak chestplate parçasında Damage Negation değerleri magic için 13.5 ve üzeri olan giyebildiğin bir zırh seti iş görür.

Yanında mutlaka bir kılıç büyüsü taşı yakın mesafedeki düşmanlar için. Comet büyüsü olmazsa olmaz ama çok mana harcar yanına bir de küçük Glinstone Cometshard büyüsü ekleyebilirsin. Comet yerine Night Comet de kullanabilirsin ama nedense ben ısınamadım o büyüye hiç kullanmadım neredeyse. Büyülerin çeşitleri var. Comet ve Glinstone Cometshard, Glinstone Sorceries tipindeki büyüler. Büyü hanelerinde farklı çeşit büyüler de mutlaka bulunsun çünkü bunlara dayanıklı olup Frost hasarına dayanıksız olan veya tam tersi düşmanlar gibi gibi karşına çıkacaktır. Her şeyi hatırlamadığım için bir magic build açıp baksan daha güzel bilgi alırsın büyüler hakkında.

Talismanleri hiiiç hatırlamıyorum.

Flask of Wondrous Phsick de oyundaki diğer iksir sistemi. Her grace oturmandan sonra 1 kere kullanabiliyorsun ve eğer doğru bileşimi yaparsan ciddi bufflar ve faydalar edinebiliyorsun. Büyücü olarak ben hep 2 özellik kullandım. Kullandıktan sonra 10 saniye boyunca mana azalmaması ve yaklaşık 1 2 dakika boyunca büyülerin daha fazla hasar vermesi. Bunları gracelerde birleştirerek yapabilirsin ama birleştireceğin özleri haritadaki ağaçları bulup onların altındaki bossu keserek ediniyorsun.

Ha eğer fresh start istersen oyunun en başlarında biraz tehlikeli bi patikadan giderek alabileceğin meteorite staff adında bir asa var ki bu gerçekten de çok çok güçlü bi asa. Geliştirilemiyor ama zaten baz formunda S seviye int scaling değeri var oyunda uzun süre tutar seni.
Teşekkürler, hepsini yapacağım. Zırh olarak Crucible Knight olarak oynuyorum 😁 Artık onu da değiştirme vakti geldi.

Statları 0'la, karlı bölge çok zor değildi diye hatırlıyorum, çok beceriksizsen Azure atan kılıç + mimik ile devam et.
Yok beceriksiz değilim hatta çoğu Boss'u tekte geçtim iyi oynuyorum sadece oyunun şu kısımlarında aşırı güçsüzüm.
 
Nerf yedi ama hala daha şişirilmeye devam ediyor, bomboş silah bana göre. Blood loss buildi için bile çok daha iyi tercihler var ona kıyasla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı