Çözüldü Elden Ring Sellen yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Elden Ring'de int+str bir karakterle oynarken NPC Sellenİden bir büyüyü almayı unuttum. Aklıma gelmeden önce ben Sellen'i Weeping Peninsula bölgesinde bir harabede hapsolmuş şekilde bulmuştum. Gidip baktığımda Sellen o büyü satın aldığım yerde yoktu. Onun görevini daha önce hiç yapmadım. Sadece büyü almak için kullanıyordum kendisini. Onun görevinde bir ilerlememe mi yaptım Weeping Penınsula'da bilmıyorum. Ondan tekrardan büyü almanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer Sellen'e vurursanız direkt yok oluyor bilginiz olsun. O tarz bir şey yaptıysanız church of vows'a gidip günahlarını temizletirsen eski yerine döner. Eğer böyle bir şey yapmadıysan questinde ilerleme olduysa witchbane ruins'te gerçek vücudu duruyordu ama o senle konuşup merchantlık yapmıyor. O yüzden church of vows'u dene.
Eğer Sellen'e vurursanız direkt yok oluyor bilginiz olsun. O tarz bir şey yaptıysanız church of vows'a gidip günahlarını temizletirsen eski yerine döner. Eğer böyle bir şey yapmadıysan questinde ilerleme olduysa witchbane ruins'te gerçek vücudu duruyordu ama o senle konuşup merchantlık yapmıyor. O yüzden church of vows'u dene.

Çözüm

Evet yanlışlıkla vurmuştum weeping peninsula harabesındeyken. Gidip temizleteyim çok teşekkürler yardımınız için. İyi günler.

Evet yanlışlıkla vurmuştum weeping peninsula harabesındeyken. Gidip temizleteyim çok teşekkürler yardımınız için. İyi günler.
Rica ederim, iyi oyunlar.

Oyun başlarında birisini öldürmüştüm, günahlardan arındığımda o da geri döner mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…