Elden Ring sevilebilir mi?

Moonveil ile early-midgame geçirip devamında Rivers of Blood ve Eleonora's Poleblade arasında değişerek oynadım ben.

Eleonora poleblade de çok güzel, ash of war olsun, görünüş olsun. Ve bence 1 kere oynanıp bitirlcek bir oyun değil. Diğer silahları denemek oynamak lazım. Çok güzel şeyler var oyunda, çeşitlilik bol.

Moonveil ile early-midgame geçirip devamında rivers of blood ve eleonora's poleblade arasında değişerek oynadım ben.

Ben başlangıçta nagakiba, uchigatana ile başladım. Sonrasında rivers of blood diye hatırlıyorum. Ama bu ilk save ilk oynanış, üzerinden 1 seneden fazla geçtiği için hatırlamıyorum çok. Moonveil rivers of blood ya da nagakiba rivers of blood olabilir. Ama kanama buildinin asıl olayı Katana'lar değil. Gerçek gurmeler çift bandit Curved swordun en iyi kanama Build'i olduğunu bilir.

Hiç ne souls ne benzeri bir oyun oynamadim. Elden Ring alsam sevebilir miyim? Çok övülüyor oyun da.

Seversiniz her türlü, kendim bile çok sinirlenen bir insan olarak keyifle 200 saat oynadım ve daha da oynayacağım gibi gözüküyor.(New Game Plus oynamadım hiç) Souls'lar arasında en en güzeli ve herkesi en tatmin edecek olan oyun Elden Ring'tir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı