Elden Ring STR odaklı Build önerisi

babakral12

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Elden Ring'de ortalardayım ve karlı bölgeye geldim fakat şu anda kullandığım DeX+int Build'i canımı sıkmaya başladı. Ben de bu yüzden stat sıfırlayıp STR odaklı bir Build'e geçmeye karar verdim. Fakat hangi silahları kullanacağımı nelere seviye yatıracağımı hangi talismanları kullanacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

100 seviyeyim bilginize

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben her souls oyununu str build ile ile bitirdim ve ne zaman str yapsam kullandığım silah greatsword oldu. Hangi souls oyununu oynarsan oyna emin ol str'de greatsword üzmez. Üstte attığım videodaki build de gayet güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben her souls oyununu str Build ile ile bitirdim ve ne zaman str yapsam kullandığım silah greatsword oldu. Hangi souls oyununu oynarsan oyna emin ol Str'de greatsword üzmez. Üstte attığım videodaki Build de gayet güzel.

Teşekkürler

Bu arada belirtmeyi unutmuşum videodaki adam 170 seviye ama statlarda neye abandığına bakıp kendi seviyene göre onu dağıtabilirsin. Kullandığı zırh da senin henüz kesmediğin bir bossun zırhı ancak statları iyi bi herhangi zırh giysen farketmez guts buildi olduğu için adam benzemek için onu tercih etmiş.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum videodaki adam 170 seviye ama statlarda neye abandığına bakıp kendi seviyene göre onu dağıtabilirsin. Kullandığı zırh da senin henüz kesmediğin bir bossun zırhı ancak statları iyi bir herhangi zırh giysen fark etmez guts Build'i olduğu için adam benzemek için onu tercih etmiş.

Çok sağ ol dikkat edeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı