Elden Ring TLoU2'yi geçti

Ya ne çöpü oyundan anlamıyorsunuz siz. Joel'in kafasına sopayla vurdular o sahnede hüngür hüngür ağlamıştım. Hem de çok romantik bir oyun. Elden ring romantik mi? Tarihin en iyi oyunu TLOU2'dir asıl balon Elden Ringtir.

(!!!!!!!!!!!)
Hocam ikisi farklı tür. Biri hikaye anlatırken diğerinde boss kesiyoruz. Elden Ring'de aman aman bir ara sahne gördün mü sen?
 
Tlou2'nin çöp ve balon olan senaryosundan bahsettim aslında.
İki farklı türdeki oyunu kıyaslamışsınız. Bi oyuna neden fanboy olunur hiç anlamıyorum.
 
Eki Görüntüle 1621717
Elden Ring dünyanın en yüksek ödül sayısına sahip olan oyunu olarak TLOU2 çöpünü hiçbir zaman hak etmediği yerden indirdi. (teknik olarak TLOU2 üst düzey olsa da geri kalan her şeyde vasat, oyuncular gerekli tepkiyi verdi zaten basın kimsenin umurunda değil.)

Şuraya iki görsel bırakacağım her şey anlaşılıyor.
Eki Görüntüle 1621719TLOU2 basın puanı: 93.
Oyuncu puanı: 5.7
GoT basın puanı: 83.
Oyuncu puanı: 9.1
Eki Görüntüle 1621724

Oyunu oynamamış kişiler basına iyi yorum yapanlara Sony'den para aldıklarını bile söylediler lütfen şu oyunu oynayıp öyle yorum yapın yoksa buraya yazmak için yazmayın. Elden Ring hiçbir anlamda oyun dünyasının yeni nesli değildir. DS 2 DS 3'ten kalma mekanikleri daha taze yapmaya çalışmıştır. Fakat TLOU2 ilk oyunun aksine bir başyapıttır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 tane olsa neyse zamanında Global TLoU2 gruplarından birinde beğendiğim ve beğenmediğim kısımları sıraladım hiç hakaret etmeden.
Hikayeyi eleştirdim diye yok bu oyunun hikayesini anlamaya senin yaşın yetmezden tut Neil Druckman'ı kendi akrabasıymış gibi savundandan tut incelememe karşı hiçbir argüman sunmayıp saldırdılar sadece.
Ya olabilir, sizin gördüğünüz max. 5-10 kişilik kısım tamamını oluşturuyormuş gibi davranmaya devam ediyorsunuz hala. Öyle olan var, olmayan var. Ben de size göre o “topluluktanım” ama size argüman sunmadan bomboş saldırdığımı gördünüz mü? İnsan gibi tartışmaya çalışıyorum. Kaldı ki TLOU2 seven herkes dediğiniz tarzda olsa bile bu oyunun kendisiyle ilgili en ufak bir şey değiştirmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı