Elden Ring vs Baldur's Gate 3

İlk souls oyunum olacak ama açık dünyayı gezerek ve item toplayarak güçlenmek, mob ve ihtişamlı bossları kesmek çok hoşuma gidiyor. O yüzden Elden Ring'e daha yakınım.

İkisinin de başarısı ortada, kötü bir şeyi yok oyunların bugdur vsdir. Sana yakın olan oysa onu al zaten optimizasyon gibi problemleride çok yok.

İlk souls oyunum olacak ama açık dünyayı gezerek ve item toplayarak güçlenmek, mob ve ihtişamlı bossları kesmek çok hoşuma gidiyor. O yüzden Elden Ring'e daha yakınım.

Elden Ring'i alip saatlerini gomebilirsin. Bence ikisi de harika oyunlar. Ama Elden Ring biraz daha zevkli geliyor. Elden Ring'i silip supurunce veya eline para gecince Baldur's Gate 3'te oynamani tavsiye ederim.

En kolay souls oyunu Elden Ring, ondan baslamayacakta hangisinden baslayacak ki?
Souls oyunları sadece From-Software oyunlar değildir hatta Souls-Like diye bir tür vardır, ayrıca From-Software oyunlarını ve ilk defa Souls-Like oyun oynayacak bir kişi her türlü zorlanacakdır, zor oyunları sevmeyenler bu oyunuda sevmez, anlamak çok zor olmasa gerek.

Souls oyunları sadece From Software oyunlar değildir hatta Souls-Like diye bir tür vardır, ayrıca From-Software oyunlarını ve ilk defa Souls-Like oyun oynayacak bir kişi her türlü zorlanacakdır, zor oyunları sevmeyenler bu oyunuda sevmez, anlamak çok zor olmasa gerek.

Evet biliyorum, bana aciklamaniza gerek yok. Diger souls-like oyunlari genel olarak Elden Ring'den daha zor. Elden Ring istendigi zaman aşırı basitlestirilebilecek bir oyun. Ne kadar basitlestirilebilecegini su videodan anlayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet biliyorum, bana aciklamaniza gerek yok. Diger souls-like oyunlari genel olarak Elden Ring'den daha zor. Elden Ring istendigi zaman aşırı basitlestirilebilecek bir oyun. Ne kadar basitlestirilebilecegini su videodan anlayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes bu videoya göre mi oynayacak? İlk defa souls oyunu oynayan birisi Elden Ring'de oldukça zorlanacaktır, bu kadar basit.

Herkes bu videoya göremi oynayacak? İlk defa souls oyunu oynayan birisi Elden Ringde oldukça zorlanıcaktır, bu kadar basit.

Hayir. Sadece oyun istendigi zaman kolaylastirilabilecek bir oyun. Arkadasta zaten acik dunyada gezmeyi seviyorsa ilk souls oyunu olmasina ragmen zorlanacagini hiç sanmiyorum. Belki ilk 2-3 saatinde zorlanir o kadar sonrasini zaten en kotu overlevelleyip halleder. Otomatik olarak overlevellenir zaten.

Ha videoda zaten adam Margit icin herkesin alabilecegi statlar ve BHF veriyor, herkes gelebilir bu duruma yani.

Karşılaştırma zannetim bunu da yapmayın diyecektim :D

RPG deneyimi, mükemmel sinematik, mükemmel bir hikaye altyapısıyla. Büyülü bir dünyada seçimlerinle gerçekten bir şeyler yaptığını hissettiğin bir oyunu oynamak istersen. Baldur's Gate 3. Sıra tabanı yüzünden aksiyonunu zayıf görme çoğu oyuna taş çıkarır. Bu sene yılın oyunu ödülünü alacak en çok potansiyele sahip oyun.

Çeşitli fantastik mitolojik bosslar kesmek istiyorsan. Hikayesi çok umurunda değil, oynanışla kafa dağıtmak istiyorsan Elden Ring. Zaten ödüle doymamış çok övülmüş bir oyun.

2 oyunda çok farklı. Senin canın ne istiyor ona karar vermen daha doğru olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı