Elden Ring vs Baldur's Gate 3

denizx7723

Decapat
Daha fazla  
İki türe de aşırı derecede uzağım. İki oyundan bir tanesini almayı düşünüyorum fakat emin olamadım ama İngilizcem vasat olduğu için Baldur's Gate 3'e daha yakınım. Daha önce RPG oyun bile oynamadım.

Hocam sabırlı insan değilseniz kesinlikle almayın Elden ring. Soulslike güzel bir seridir ama sabırlı bir şekilde oynarım diyorsanız. Şuan bence baldurs gate alin

Ben Baldurs Gate 3'ü yaklaşık 60 saat oynadım o kadar beğenemedim. Elden Ring'i 500 saat oynadım hala oynamaya devam ediyorum. Ben olsaydım kesinlikle Elden Ring ve DLC'sini alırdım. Elden Ring'de İngilizce bilmeye o kadar gerek yok.

Ben Baldur's Gate 3'ü yaklaşık 60 saat oynadım o kadar beğenemedim. Elden Ring'i 500 saat oynadım hala oynamaya devam ediyorum. Ben olsaydım kesinlikle Elden Ring ve DLC'sini alırdım. Elden Ring'de İngilizce bilmeye o kadar gerek yok.

Hocam İngilizcem aslında kötü değil ama oyunda çok fazla bilmediğim terim ve kelime var. Fakat bazı arkadaşlarım hikayenin bir önemi olmadığı için sorun etmememi söylüyorlar doğru mudur?

İki türe de aşırı derecede uzağım. İki oyundan bir tanesini almayı düşünüyorum fakat emin olamadım ama İngilizcem vasat olduğu için Baldur's Gate 3'e daha yakınım. Daha önce RPG oyun bile oynamadım.
Şahsen Souls-Like sevmediğim için Baldur's Gate 3 aldım. Ama izometrik RPG geçmişi olmayan bir çok Türk gibi sizinde oyunun oynanışını sevmiyeceğiniz diye düşünüyorum birazda. BG3 hep aynı fiyatlara düşüyor, deneme amaçlı Divinity ile başlayın eğer oynanış sararsa direk BG3 alırsınız sonra.
Epic Games'te Pillars of Eternity oyunlarıda bedava verilmişti, oda benzer türde.

Şahsen izometrik RPG geçmişim var.

Hocam İngilizcem aslında kötü değil ama oyunda çok fazla bilmediğim terim ve kelime var. Fakat bazı arkadaşlarım hikayenin bir önemi olmadığı için sorun etmememi söylüyorlar doğru mudur?
Hikayenin önemi var aslında ama hikayeyi bilmeden oynamak da aşırı keyifli olduğundan bir önemi yok. Ben ilk oynayışımda sadece bosslardan gittim. 200 saatte bitirdim. Geri kalan 300 saatte ise speedrun atıyorum veya yeni buildler deniyorum. Daha DLC'ye giremedim.

Hikayenin önemi var aslında ama hikayeyi bilmeden oynamak da aşırı keyifli olduğundan bir önemi yok. Ben ilk oynayışımda sadece bosslardan gittim. 200 saatte bitirdim. Geri kalan 300 saatte ise speedrun atıyorum veya yeni buildler deniyorum. Daha DLC'ye giremedim.
Hikayeye hiç giriştiniz mi hocam?

Hikayeye hiç giriştiniz mi hocam?
Youtube'dan hikaye videosu izleyerek anlamıştım. Hikayeyi anlamak için karaklerlerin görevlerine ve söylediklerine dikkat etmek gerekiyor. Oyunda ara sahne neredeyse olmadığından hikayeyi öğrenmek için ya video izlemek; ya da eşyaların açıklamalarına, karakterlerin söylediklerine ve görevlerine, bossların sözlerine dikkat edilmesi gerekiyor.

Youtube'dan hikaye videosu izleyerek anlamıştım. Hikayeyi anlamak için karaklerlerin görevlerine ve söylediklerine dikkat etmek gerekiyor. Oyunda ara sahne neredeyse olmadığından hikayeyi öğrenmek için ya video izlemek; ya da eşyaların açıklamalarına, karakterlerin söylediklerine ve görevlerine, bossların sözlerine dikkat edilmesi gerekiyor.
Peki tüm ara sahneleri atlarsam bişey kaybetmiş olur muyum veya pişman olur muyum?

İki oyunun da biraz oynanış videolarını izleyin ve kararı kendiniz verin, her iki oyun da kendi türü içerisinde çok başarılı oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı