Elden Ring vs Baldur's Gate

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam, 15 dakika önce gelen yaz indirimleri bu dediğim iki oyuna çok az indirim gelerek ikisini de aynı fiyata getirdi ve benim sadece 1 tanesini alacak bütçem var. Hayatımda neredeyse hiç RPG tecrübem yok ancak souls türünde Lies of P'yi 17 saat civarı oynamıştım. Sizce hangi oyunu almalıyım?

Selam, 15 dakika önce gelen yaz indirimleri bu dediğim iki oyuna çok az indirim gelerek ikisini de aynı fiyata getirdi ve benim sadece 1 tanesini alacak bütçem var. Hayatımda neredeyse hiç RPG tecrübem yok ancak souls türünde Lies of P'yi 17 saat civarı oynamıştım. Sizce hangi oyunu almalıyım?

İki oyun da farklı türlere sahip. Karakterimi oluşturayım, hikayenin tadını çıkarayım diyorsanız Baldur's Gate 3 bulunamayacak bir nimet. Haritası dolu dolu ve hikayesi her hareketinizle farklı bir yere gidiyor bu yüzden aşırı keyifli bir yapım. Ancak sıra tabanlı bir oynanışı olduğu için herkese hitap etmeyebiliyor. Ben daha önce sıra tabanlı pek oyun oynamamıştım fakat epey eğlendim çünkü çok fazla hareket çeşidi var. Yok eğer diyorsanız ki başına oturayım 100 saat oynayayım diyorsanız ve souls türünü seviyorsanız Elden Ring tercih edebilirsiniz. Bol bol içeriğe sahip, devasa bir haritası var ve ve savaş sistemi aşırı keyifli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı