Elden Ring vs Dark Souls vs Sekiro

Teşekkürler dostlar. Peki bana önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır? Subreddit olur, wiki sayfası tarzı bir şey olur, bir YouTube serisi olur.

Emin çıtak çok iyi tam çözümleri var onları da izleyerek oynayabilirsin ama oyunun en güçlü yanını öldürüyor keşif ve açık dünya ben ilk başladığımda tam çözümlere göre gittim bir 7 8 bölüm sanki çizgisel ilerleyen bir oyun oynuyormuşum gibi hissettim bıraktım onun harici.
Bu site benim çok işime yaramıştı oyunda ki neredeyse tüm içerikleri haritada gösteriyor bir boss arıyorsun veya bir NPC arıyorsun bulamıyorsan bu mapten yerine bakabilirsin direkt.
Onun harici genel olarak Elden Ring ile ilgili içerikler tüketebilirsin örneğin herhangi bir kanalın oynanış içeriklerine ilerlete ilerlete bakarak neler yapmış nerelerde ne var oyunda ilerlemek için nereleri geçmek lazım vs. bakabilirsin geri kalan her şey dolaşıp kasılmak ve ana bossları kesmek oyun seni kocaman bir açık dünyaya bırakıyor sayısız içerik var spoiler vermeden mesela haritanın bir ucuna basit bir düşman koymuşlar saldırınca çok daha güçlü bir düşmana dönüşüyor veya bir sandık açıyorsun tuzak çıkıyor seni başka bir yere ışınlıyor veya haritalada sağdan soldan atlayarak gizlemiş bir bossa falan gidebiliyorsun gibi birçok içerik var ben oyunu bitiremedim maalesef ama sadece Limgrave'de 40 saat takıldım girmediğim mağara kesmediğim boss kalmadı limgravede. Ayrıca grafikler senin için önemli mi bilmiyorum ama bence önemli bir şey değil ben Elden Ring'den sonra Dark Souls 3 oynadım o da gayet iyiydi grafik olarak.

Merhaba, Souls-Like türünde oyunlar oynamak istiyorum.
1-Elden Ring
2-Dark Souls serisi
3-Sekiro
Hangi sırayla oynamam daha iyi olur ve oynarken zevk almak için dikkat etmem gerekenler nedir?

Sekiro bu listede en zor oyundur, hissi de diğerlerinden daha farklıdır. Elden Ring ise en güzel oyun fakat bunları oynadıktan sonra DS 1-2-3'ten zevk alamayabilirsiniz. Ben DS 1'den başlayın derim. Bu oyunlar oynanmayı hakediyor.

Sekiro'dan zevk almak için deflect mekaniğini iyi öğrenin.

Elden Ring'in dünyası oyun tarihinde yapılmış en iyi dünya olabilir. İçine girer girmez zaten sizi etkileyecektir. Oyunun loru bana göre en büyüğü. Mekaniklerden zevk alabilmenin anahtarı biraz sabırlı olup build matematiğine alışmak, gerisi zaten sonu gelmez bir keşif.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı