Elden Ring vs Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ynsemr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Marvel's Spider-Man Remastered oyununa sahibim. Ya Epic Games'den 450TL ile Spider-Man alacağım ya da Steam'den 24 dolara (850TL) Elden Ring alacağım sizce hangisi?

Daha çerezlik, sinematik ve hikaye odaklı, çok daha kolay bir oyun oynamak istiyorsan Spider Man.

100+ saat oynayacak vaktin varsa, hikayesini anlatmayan oyunda hikayeyi anlamak için tüm NPC'leri dinleyip tüm yazılı şeyleri okumak senin için sorun olmayacaksa, aynı boss savaşında 20-30-40 defa ölmeyi sorun etmeyeceksen, boss savaşlarını bırak yoldan geçen sıradan bir mahluk tarafından bile 2 vuruşta ölünce sinir krizi geçirmeyeceksen Elden Ring.

Spider Man gibi oyunlar oyuncuya kendilerini iyi oyuncuymuş gibi hissettirmek için tasarlanırlar, Souls oyunları ise oyuncuya ne kadar berbat bir oyuncu olduğunu gözüne sokmak için yapılır. :D

Son düzenleme:
Daha çerezlik, sinematik ve hikaye odaklı, daha kolay bir oyun oynamak istiyorsan Spider Man.

100+ saat oynayacak vaktin varsa, hikayesini anlatmayan oyunda hikayeyi anlamak için tüm NPC'leri dinleyip tüm yazılı şeyleri okumak senin için sorun olmayacaksa, aynı boss savaşında 20-30-40 defa ölmeyi sorun etmeyeceksen, boss savaşlarını bırak yoldan geçen sıradan bir mahluk tarafından bile 2 vuruşta ölünce sinir krizi geçirmeyeceksen Elden Ring.

Spider Man gibi oyunlar oyuncuya kendilerini iyi oyuncuymuş gibi hissettirmek için tasarlanırlar, Souls oyunları ise oyuncuya ne kadar berbat bir oyuncu olduğunu gözüne sokmak için yapılır. :D
Adın korkuyu vermeye yetti hocam.🥶

Bilemedim Miles'ın savaş ve uçma mekaniklerini denemek istiyorum ama epicte olması beni bozuyor kütüphane takıntım var.

Şimdi oyunda ölmeyi nasıl gördüğünüzle doğru orantılı olarak ER önerebilirim ya da önermeyebilirim. Yani oyunda ata binmek gibi ya da elinizde kılıç tutmak gibi bir şey düşünün ölmeyi. Oyunun parçası olarak gördüğünüzde çok da kanıksamıyorsunuz.

Yok öyle değil öldüğünüzde sinirleniyor ve geriliyorsanız almayın. Marvel'in oyununu alın. Keyfinize bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı