İlk defa souls like oynayacağım. Elden Ring 6 dolar daha ucuz şu an onun dışında Sekiro'ya tam olarak souls like demiyorlar diye duydum aksiyon olarak geçiyor demişlerdi.
İlk defa souls like oynayacağım. Elden Ring 6 dolar daha ucuz şu an onun dışında Sekiro'ya tam olarak souls like demiyorlar diye duydum aksiyon olarak geçiyor demişlerdi.
Direkt Sekiro ile başlamak sorun olur bence, pek önermem. Elden Ring güzeldir ama DLC de kaçırılmamalı, şahane bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani sana kalmış, mouse klavyeden oynayacaksan Sekiro daha avantajlı, Hack N Slash seversen de doyurucudur, öyle bir tarafı da var yani tonla skill imkanı var. He ben grind kasarım, souls seviyorum falan dersen gözün kapalı bas Elden Ring sayfasında, satın al yani.İlk defa souls like oynayacağım. Elden Ring 6 dolar daha ucuz şu an onun dışında Sekiro'ya tam olarak souls like demiyorlar diye duydum aksiyon olarak geçiyor demişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.