Oyun Elden Ring zamlandı

Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim. Şuan dlc gelmeden bi tur daha döneyim dedim de co-op kullanan sayısı oldukça azalmış sanırım millete yardıma gitmek için sign bırakıyorum çağıran yok. Pvp'si ne kadar aktif şuan pek bilgim yok ama co-op kısmı biraz ölmüş gibi ve tabii ki herkesin bu oyuna 1000 TL verebilecek bütçesi olmayabilir ancak bu oyunu oynamaya ya da denemeye engel değil diye düşünüyorum 😊

Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim. Şuan dlc gelmeden bi tur daha döneyim dedim de co-op kullanan sayısı oldukça azalmış sanırım millete yardıma gitmek için sign bırakıyorum çağıran yok. Pvp'si ne kadar aktif şuan pek bilgim yok ama co-op kısmı biraz ölmüş gibi ve tabii ki herkesin bu oyuna 1000 TL verebilecek bütçesi olmayabilir ancak bu oyunu oynamaya ya da denemeye engel değil diye düşünüyorum 😊
Steam'de aktif 30000 oyuncusu var. Yani pek öldüğünü sanmıyorum hocam. Siz yanlış zamana ve yanlış yere denk gelmişsinizdir.

Steam'de aktif 30000 oyuncusu var. Yani pek öldüğünü sanmıyorum hocam. Siz yanlış zamana ve yanlış yere denk gelmişsinizdir.
Co-op kısmı biraz ölmüş yazdım zaten hocam oyun ilk çıktığında kimse bir şey bilmediği için herkes birbiriyle yardımlaşarak oynuyordu, yere bir sign bıraktığım gibi birileri summon'luyordu. Şuan herkes oyunu öğrenmiş sanırım kim bilir kaçıncı turunu dönüyorlar oyunun o yüzden genelde solo oynamayı tercih ettiğini düşünüyorum insanların bir noktadan sonra. Dün farklı birçok noktada sign bırakmama ve uzun süre beklememe rağmen kimse summon'lamadı mesela, co-op kısmı biraz ölmüş yorumum bu yüzdendi yoksa oyunu aktif olarak ne kadar kişinin oynadığını zaten ben de biliyorum.

Zaten souls like sevmiyordum diyerek avutacağım kendimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı