Oyun Elden Ring zamlandı

Bandai Namco'nun saçma fiyat politikası olarak görüyorum. https://steamdb.info/app/1245620/ diğer oyunlarla karşılaştırırsanız diğer yayıncıların bölgesel fiyatlandırma standardına oldukça uzak bir fiyatlandırma yaptıklarını görebilirsiniz. 700 TL zaten zamlı bir fiyattı ama kaçak oynanmasını istiyorlar demek ki, yapacak bir şey yok. :)
Böyle bir oyun için hala az bir fiyat yorumunu saçma buldum Elden Ringi 1500 bile yapsalar birşey diyemez kimse, bu fiyata sevinmek lazım.

Böyle bir oyun için hala az bir fiyat yorumunu saçma buldum Elden Ringi 1500 bile yapsalar birşey diyemez kimse, bu fiyata sevinmek lazım.
Ben de tüketim çılgınlığını ve kendini alım gücü yüksek olan bir ülkeye mensupmuş gibi görmeni saçma buldum. Türkiye'nin alım gücünün Amerika'ya göre yalnızca %7 düşük olduğunu düşünüyorsan(Amerika satış fiyatı 60 dolar = 1600 TL) 1500 TL'den al dostum sen. :)

Ben de tüketim çılgınlığını ve kendini alım gücü yüksek olan bir ülkeye mensupmuş gibi görmeni saçma buldum. Türkiye'nin alım gücünün Amerika'ya göre yalnızca %7 düşük olduğunu düşünüyorsan(Amerika satış fiyatı 60 dolar = 1600 TL) 1500 TL'den al dostum sen. :)
Sen cidden az önce, Amerika ile Türkiye mi karşılaştırdın, dostum cidden uçuyor kafan ne garip insansın, sen bu oyun için bu fiyata yat kalk şüküret.

Bandai Namco'nun saçma fiyat politikası olarak görüyorum. https://steamdb.info/app/1245620/ diğer oyunlarla karşılaştırırsanız diğer yayıncıların bölgesel fiyatlandırma standardına oldukça uzak bir fiyatlandırma yaptıklarını görebilirsiniz. 700 TL zaten zamlı bir fiyattı ama kaçak oynanmasını istiyorlar demek ki, yapacak bir şey yok. :)
Oyun firmalarına kızmaya kimsenin hakkı yok hocam. 60 Dolar an itibariyle 1617 TL. Adam sana yerel fiyatlandırma yapmış zaten. O yüzden kızmaya hakkınız yok. Evet diğer oyunlarına bakınca saçma bir politikası var. Ama sonuçta bir yerelleştirme var.

Oyun firmalarına kızmaya kimsenin hakkı yok hocam. 60 Dolar an itibariyle 1617 TL. Adam sana yerel fiyatlandırma yapmış zaten. O yüzden kızmaya hakkınız yok. Evet diğer oyunlarına bakınca saçma bir politikası var. Ama sonuçta bir yerelleştirme var.
Yok. Oradan rastgele bir ülkeyi örnek alırsanız (Örneğin Polonya, İngiltere) oyunun çıkış yaptığı tarihten itibaren para birimlerinde dolara/euro'ya karşı enflasyona bağlı %20-%25'lik dalgalanmaların olduğunu ancak bunların fiyata yansıtılmadığını, tek fiyatla devam ettiklerini görebilirsiniz. Olayın Steam'in önerdiği kurla da alakası yok çünkü bizde önerilen kuru uygulamıyorlar, keyfî fiyat giriyorlar, onlara neden girmiyorlar? Ha bir de yarın bir gün olur da dolar düşerse (varsayım) ona göre fiyat düşüreceklerini de hiç sanmıyorum. :) Dediğim gibi, 700 TL zamlı fiyattı, o aşamaya kadar kızamazdık ancak 1000 TL'nin mantığı yok.

Bugün oyunlara zam geliyorsa tek sebebi Erdoğan iyi günler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beklediğimden daha az zamlanmış. Fiyatının halen uygun olduğunu düşünüyorum, oyun gerçekten bu fiyatları hak ediyor. İndirimlerde muhtemelen 700TL civarına düşer. Eğer Nays gibi kartlarla alırsanız cashback ile daha da uyguna gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı