Elden Ring zor mu?

Nothurl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 FHD 144 Hz IPS, Intel Core i5-12500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050, 512 GB SSD
Kısa süre önce Sekiro ve Elden Ring aldım. İkisini de 5 saat oynayıp birini seçip ilk onu bitirecektim. Sekiro'yu bitirdim az boss vardı fakat iyi dizayn edilmiş güçlü bosslar idi. Bundan ötürü Elden Ring beni korkutuyor. Açık dünyasında gezmekten cekiniyorum. Elden Ring'in açık dünyası fazla zor mu? Başlangıç için öneriniz var mı?

Yok kolay keşfet gez levelin bir yere geçmeye yetmiyorsa zorlama kasıl gel geri kesersin.

sekiroyu bitirdiysen elden ring o kadar zor gelmez hem eğlenirsinde

Ben önce emin çıtak'tan tam çözüm izleyip ona göre bitirmiştim Elden Ring'i, zaten muhtemelen 2-3 kere oynarsınız 1 kere oynayınca kenara kaldırmalık bir oyun değil. Bosslarla alakalı da sorununuz yeterli level kasarsanız olmaz, Sekiro Elden Ring'den 5-6 kat daha zor bir oyun.

Elden ring’e acayip sinir oldum iade de edemiyorum 14 gün geçtiği için

En kolay Souls oyunu. Sekiroyu bitirdiysen Elden Ringde speedrun yaparsın. Ama alışmak zor gelebilir biraz ilk başta o kadar. Çünkü Reflect(Parry) ve block oyunun ana mantığı değil.

Elden Ring güzel biraz uğraştırıcı ve uzun zaman oynanır Türkçe yamalı oyna güzel oluyor hikayesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…