Elden Ring zor mu?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, hocam Elden Ring'i oynmaya başladım. Beyaz maskeli düşmana saldırdım ve boss oldu ama ne yaparsam yapayım 30 kere öldüm. Sanırım bir türlü yenemiyorum, salayım öndeki atlı düşmana gideyim dedim onda da 2-3 sefer hasarla öldüm. Ben mi fazla kötüyüm yoksa Elden Ring mi zor?

İyi Sosyaller, hocam Elden Ring'i oynmaya başladım. Beyaz maskeli düşmana saldırdım ve boss oldu ama ne yaparsam yapayım 30 kere öldüm. Sanırım bir türlü yenemiyorum, salayım öndeki atlı düşmana gideyim dedim onda da 2-3 sefer hasarla öldüm. Ben mi fazla kötüyüm yoksa Elden Ring mi zor?

Hiç oynamadım ama gereksiz abartıyorlar RDR2 de para kasmak zor diyorlar hiç de değildi oyun oynamayı bilmeyenler genelde yalan söylüyor.

Karakterini geliştirdikçe ve oyunu öğrendikçe kolaylaşıyor. Tabi oyunun son bölgeleri çok zor bana göre. Önce güneye gitmeni öneririm. Oradaki düşmanlar daha denk güçteler.

Yeterli ilgi göstermezseniz zor. Diyalog kurduğunuz bir NPC'e saldırmayın diyeceğim ama burdan müdahale etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Atlı gardiyan dediğiniz başlar başlamaz zor evet. Öldürmesi çok zor gelen bir düşmanla karşılaştığınızda orayı terk edin o noktaya marker bırakın seviyeler atladığınız zaman geri gelin.

Yeterli ilgi göstermezseniz zor. Diyalog kurduğunuz bir NPC'e saldırmayın diyeceğim ama buradan müdahale etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Atlı gardiyan dediğiniz başlar başlamaz zor evet. Öldürmesi çok zor gelen bir düşmanla karşılaştığınızda orayı terk edin o noktaya marker bırakın seviyeler atladığınız zaman geri gelin.
Teşekkür ederim NPC'lerle savaşılıyor mu diye merak etmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı