Çözüldü Elden Ring'de başkentteki mühürlü kapı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FrostyNegs

Decapat
Daha fazla  
Rise of Blood Katana'sını almak için Mountaintops of the Giants bölgesine gidecektim fakat başkente giremiyorum. Daha fazla kadim rün istiyor. Godrick'e kadar kestim ana bossları, 3. ana bossu kessem açılır mı hocam?

Dosya Ekleri

• 20240903122127_1.jpg
    20240903122127_1.jpg
    528,5 KB · Görüntüleme: 87
  • Ekran görüntüsü 2024-09-02 233111.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-02 233111.png
    951,2 KB · Görüntüleme: 71
Çözüm
Evet yeteri kadar Great Rune taşıyan boss öldürmediğin için açılmamış bir tane daha öldür açılır.

Bir de hocam nacizane tavsiye oyunda sırf bir eşya alacağım diye harita atlamanı pek önermiyorum. Eleonora's Poleblade silahını almaya uğraşabilirsin şuan ki bulunduğun aşamada alabileceğin bir silah ve bana kalırsa Rivers of Blood silahından daha etkili ve keyifli bir silah senin yapınla da uyuşuyor.
Evet yeteri kadar Great Rune taşıyan boss öldürmediğin için açılmamış bir tane daha öldür açılır.

Bir de hocam nacizane tavsiye oyunda sırf bir eşya alacağım diye harita atlamanı pek önermiyorum. Eleonora's Poleblade silahını almaya uğraşabilirsin şuan ki bulunduğun aşamada alabileceğin bir silah ve bana kalırsa Rivers of Blood silahından daha etkili ve keyifli bir silah senin yapınla da uyuşuyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı