Sürprizbozan Elden Ring'de ilerleyememek

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Açıkcası hangi bölgede bile olduğumu tam bilmiyorum haritanın çoğu bölgesini açtım gezerek gitmemem gereken yerlerdeyim büyük ihtimal.dediğiniz ejderhayı öldürmedim köprünün üzerindeki ejderha oluyor o dimi? 1 adet kısa hızlı kılıcım var onu sol elime mi almamı tavsiye edersiniz

Anladım çok teşekkür ederim cana biraz abanayım öyleyse en azından 20-25 olucak kadar.evet zırhım hala oyunun başındaki zırhım yeni ve bana uygun olan hiç zırh edinemedim hep ağır zırhlar düşüyor
Hocam Rennela beni de zorlamıştı çünkü canım sizin ki gibi çok azdı bu yüzden yardım alıp kesmiştim. Ama arkadaşların dediği gibi koruma oranı yüksek bu yüzden bir kılıç alsanız iyi olabilir. İNT temelli güzel kılıçlar var ama ismini unuttum.

Liurniadaki cogu mob'un buyu savunmasi cok yuksek. Elinizdeki buyuler ne ve silahlariniz ne? Rock Sling varsa Rock Sling buyusunu kullanin sadece. Diger buyuler bos olur.
Sahip olduğum skiller ve kısa kılıcım bunlar var.

Aslında güçlü değil fakat oradaki düşmanlar büyüye bir hayli dayanıklı maalesef, bir şekilde direk bossu kesmeye bakın. Zaten Rennala'yı kesince stat sıfırlayabiliyorsunuz. Ayrıca sadece int vermeyin, özellikle büyücü oynayacaksanız mind çok önemli, Vigor'u da bir 20-25 yapmaya bakın derim.
Bossu daha göremedim bile 🤣

Hocam Rennela beni de zorlamıştı çünkü canım sizin ki gibi çok azdı bu yüzden yardım alıp kesmiştim. Ama arkadaşların dediği gibi koruma oranı yüksek bu yüzden bir kılıç alsanız iyi olabilir. İNT temelli güzel kılıçlar var ama ismini unuttum.
Anladım hocam iyi bir kılıç bakayım öyleyse ve str 10 yapmam gerekli mi? Coğu kılıç str istiyor gibi kullanamıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_4052.jpeg
    IMG_4052.jpeg
    223,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4053.jpeg
    IMG_4053.jpeg
    208,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4054.jpeg
    IMG_4054.jpeg
    171,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4055.jpeg
    IMG_4055.jpeg
    150,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4056.jpeg
    IMG_4056.jpeg
    157,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4057.jpeg
    IMG_4057.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 42
Sahip olduğum skiller ve kısa kılıcım bunlar var.

Bossu daha göremedim bile 🤣

Anladım hocam iyi bir kılıç bakayım öyleyse ve str 10 yapmam gerekli mi? Coğu kılıç str istiyor gibi kullanamıyorum
Sadece Rock Sling kullanip her seyi kesebilirsiniz. Misericorde iyi degil bu build icin. Bloodhound Fang'i alin, buyucu olarak Red Wolf asiri zorlar. Ben buyucu oynarken BHF ile gecmistim Rennala ve Red Wolf'u, yoksa olmuyor gercekten zorlar.

Sadece Rock Sling kullanip her seyi kesebilirsiniz. Misericorde iyi degil bu build icin. Bloodhound Fang'i alin, buyucu olarak Red Wolf asiri zorlar. Ben buyucu oynarken BHF ile gecmistim Rennala ve Red Wolf'u, yoksa olmuyor gercekten zorlar.
Anladım dediğiniz kılıcı bulayım ben öyleyse.ve akademinin içerisinden devam edeyim değil mi? Geçmem gereken yer orası sanırım?

Anladım dediğiniz kılıcı bulayım ben öyleyse.ve akademinin içerisinden devam edeyim değil mi? Geçmem gereken yer orası sanırım?
Akademi teknik olarak oyunu bitirmen icin gereken bir yer degil. Rebirth yani statlarini yeniden duzenleme ozelligini aciyorsun, Rennala'nin staffi, 1-2 daha iyi staff ve oyunun en guclu buyulerinden birini alabiliyorsun. Guzel talismanlar var icerde. Bayagi gizli yer var, bayagi dedigim cok yani. Gezmesi guzel yer.

Ama teknik olarak buradan Dectus madalyonlarini toplayip oyunu Rennalayi kesmeden de devam ettirebilirsin.

Akademi teknik olarak oyunu bitirmen icin gereken bir yer degil. Rebirth yani statlarini yeniden duzenleme ozelligini aciyorsun, Rennala'nin staffi, 1-2 daha iyi staff ve oyunun en guclu buyulerinden birini alabiliyorsun. Guzel talismanlar var icerde. Bayagi gizli yer var, bayagi dedigim cok yani. Gezmesi guzel yer.

Ama teknik olarak buradan Dectus madalyonlarini toplayip oyunu Rennalayi kesmeden de devam ettirebilirsin.
Anladım burayı keşfetsem iyi olucak gibi peki bu bahsettiğiniz stafflar meteriot staff dan daha güçlü mü? O konuya da hakim değilim elimdeki staffı geliştiremiyorum bir staff geliştirmek istiyorum ama hangisini seçmeliyim onu da bilemedim.

Anladım burayı keşfetsem iyi olucak gibi peki bu bahsettiğiniz stafflar meteriot staff dan daha güçlü mü? O konuya da hakim değilim elimdeki staffı geliştiremiyorum bir staff geliştirmek istiyorum ama hangisini seçmeliyim onu da bilemedim.
Demi-Human Queen Staff'i bayagi bir levellersen kullanabilirsin ama Meteorite staff Meteor skillerine ekstradan DMG buff'u verdigi icin Rock Sling ile daha iyi. Cok fazla damage'i var beraber.

Demi-Human Queen Staff'i bayagi bir levellersen kullanabilirsin ama Meteorite staff Meteor skillerine ekstradan DMG buff'u verdigi icin Rock Sling ile daha iyi. Cok fazla damage'i var beraber.
Demi-human queen staff'ı aldım.rock sling skilli bana çok yavaş geliyor ben daha seri skilleri seviyorum sanırım.pek aktif kullandığım bir büyü değil.şu noktada demi-human ı geliştirmem mantıklı ve daha güçlü olur mu?

Onun disinda eger gercekten guclu bir Asa istiyorsan Mind'ini yukseltip Lusat's Glintstone Staff alabilirsin. Oyundaki DPS olarak en yuksek Staff denilebilir. Almasi cok zor sayilmaz.

Demi-human queen staff'ı aldım.rock sling skilli bana çok yavaş geliyor ben daha seri skilleri seviyorum sanırım.pek aktif kullandığım bir büyü değil.şu noktada demi-human ı geliştirmem mantıklı ve daha güçlü olur mu?
Eger hizli buyuler seviyorsan Ranni'nin Questini yapmaya basla simdiden, Carian Glinstone Staff alip Carian Slicer DPS buildi yaparsin. Bayagi hizlidir ama yakindan savasirsin.

Onun disinda eger gercekten guclu bir Asa istiyorsan Mind'ini yukseltip Lusat's Glintstone Staff alabilirsin. Oyundaki DPS olarak en yuksek Staff denilebilir. Almasi cok zor sayilmaz.

Eger hizli buyuler seviyorsan Ranni'nin Quest'ini yapmaya basla simdiden, Carian Glinstone Staff alip Carian Slicer DPS Build'i yaparsin. Bayagi hizlidir ama yakindan savasirsin.

Dediğin carian glinstone staffı aldım ama geliştirmedim hiç. Ona bir şans vereyim öyleyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı