Elden Ring'de çift silahta skill kullanılmıyor

BLESSEDD

Decapat
Daha fazla  
Sadece sağ eldeki silahın özelliğini aktif edebiliyorum. Sol ele aldığım seal veya silahın özelliğini kullanamıyorum, PC'den oynuyorum nasıl düzeltiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir elde rivers of blood bir elde uchigatana kullanmayı amaçlamıştım, seppuku ash of war ı ile uchigatana + rob hızlı bleed olması için ama sanırım yapılmıyor

@BLESSEDD Bu bahsettiğiniz oluyor. Benim düşündüğüm farklıydı.

Uchigatana'yı çift ele alıp Seppuku yapın. Ardından Sağ elinize Rivers of Blood alın, sol elinize Uchigatana alın. İkisinin kanama etkisi aktif olacaktır. Daha anlaşılır olması için bu videoyu izleyebilirsiniz:

Örnek

@BLESSEDD Bu bahsettiğiniz oluyor. Benim düşündüğüm farklıydı.

Uchigatana'yı çift ele alıp Seppuku yapın. Ardından Sağ elinize Rivers of Blood alın, sol elinize Uchigatana alın. İkisinin kanama etkisi aktif olacaktır. Daha anlaşılır olması için bu videoyu izleyebilirsiniz:

Örnek
Çift elle tutulması zorunlu değil ama kafa karıştırmaya gerek yok. Alternatiflerine göre çok daha kolay bir yöntem önerdiğiniz.

Tabi kullanan kişiye neden seppuku yaptıktan sonra çift el rob kullanmadığını sormak da akla geliyor. Hani tercih meselesi ama o hali daha yüksek zarar çıkartır.

Videoyu izledim ama hala olmuyor sebebini anlamadığım bir şekilde. Sadece Sağ eldeki silahın özelliğini kullanabiliyorum. Seppuku kullanırsam rob aktif olmuyor rob kullanırsam seppuku

Örnek

Son düzenleme:
Videoyu izledim ama hala olmuyor sebebini anlamadığım bir şekilde. Sadece Sağ eldeki silahın özelliğini kullanabiliyorum. Seppuku kullanırsam rob aktif olmuyor rob kullanırsam seppuku
Benim bildiğim kadarıyla olması lazım. Yeni bir patch mi geldi acaba? Oynayalı uzun süre oldu. Çoğu detayı unuttum sayılır. @BayEgo bilginiz var mı bu konuda?

Silahın iki el ile tutulması gerekiyormuş çözdüm. Teşekkür ederim desteğiniz için, şu an malenia bossundayım ağzıma yüzüme vuruyor :D
Normal =)

Çift el tutmanız gerekmiyor ama çift el tutmanız daha verimli.

Malenia için iki kopya vereyim. Takasa girmeyin. Can çalıyor.

Waterfall'ı yerseniz ölürsünüz. Kaçınmayı öğrenin.

Başka tavsiye isterseniz sormanız yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı