Sürprizbozan Elden Ring'de Fia yok oldu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, en son Fia'yla falan konuştum dagger verdi daggerı D'ye verdim ve reset attığımda D ölmüştü? Fia yani başındaydı D'nin itemlerini aldım ve sonra Fia'yla konuştum ve yok oldu bir anda şu anda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olması gerekiyor zaten, deeprot dephts'te lichdragon fortissax bossunun olduğu odada olacak kendisi. Bu bossa ulaşmak için de lurniadaki divine tower'a gidip oradan aldığınız death rune'u Fia'ya vermeniz gerekiyor. Yani Ranni'nin questini de ilerletmeniz lazim bu dediğim death rune'e ulaşabilmek için.

Deeprot dephts'e ulaşmak için de birden fazla seçenek var birisi Leyndelldeki yer altında olan Mohg'u kesmek ve sonrasında iğrenç platformu aşarak gizli duvarın arkasindan geçmek ya da duo Valiant Gargoyle bossunu kestikten sonra arkasındaki tabuta girmek.

Öyle olması gerekiyor zaten, deeprot Dephts'te lichdragon fortissax bossunun olduğu odada olacak kendisi. Bu bossa ulaşmak için de lurniadaki divine Tower'a gidip oradan aldığınız death Rune'u Fia'ya vermeniz gerekiyor. Yani Ranni'nin Quest'ini de ilerletmeniz lazim bu dediğim death Rune'e ulaşabilmek için.

Deeprot Dephts'e ulaşmak için de birden fazla seçenek var birisi leyndelldeki yer altında olan Mohg'u kesmek ve sonrasında iğrenç platformu aşarak gizli duvarın arkasindan geçmek ya da Duo valiant gargoyle bossunu kestikten sonra arkasındaki tabuta girmek.

Çok karışık ya böyle olması beni oyundan soğutuyor.

Hocam oyunun ilerleyen kısmında zaten leyndell e geleceksiniz orada da kanalizasyona ineceksiniz, e orada da Mohg var onu keseceksiniz sonrasında da aşağı inmeyi başlatabilirseniz gelsiniz işte bu kadar basit aslında 😂 Bu yolla giderseniz hem frenzied flame endingini, hem de death prince endingini açabilirsiniz ayrıca :)

Hocam oyunun ilerleyen kısmında zaten leyndell e geleceksiniz orada da kanalizasyona ineceksiniz, e orada da mohg var onu keseceksiniz sonrasında da aşağı inmeyi başlatabilirseniz gelsiniz işte bu kadar basit aslında 😂 bu yolla giderseniz hem frenzied flame endingini, hem de death prince endingini açabilirsiniz ayrıca :)

Bilmiyorum hocam kişiden kişiye göre değişiyor ama bana cidden karışık ve zor gelmeye başlıyor oyun aslında emin abinin tam çözümünden ilerliyordum oda çok ayrıntıya giriyor diye bırakmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı