Öncelikle güzel ithamlarınız için çok teşekkür ederim, girip oynadığımız günler dün gibi aklımda
@Borgore hocam. "Elden Ring" gibi bir başyapıta daha çok vakit ayırabilmiş olmayı çok istesem de bildiğiniz üzere bu dönem sürekli seyahat halinde oluşum beni bu isteğimden alıkoyuyor maalesef.
Ancak hocama yardım edebilmek adına "build" ve "taktik" önerileri verebilirim. Bildiğiniz üzere "Malenia, Miquella'nin Kılıcı" boss'umuz bazı "status effect"lere karşı zayıf. Bunlar durum etkileri ise "ateş", "buz" ve "kanama" olarak sıralanabilir. Size hasar vurdukça kendisini sürekli iyileştirdiği için benim tavsiyem daha hareketli bir "build" yaparak ve doğru zamanda "roll" atarak Malenia'nın kılıç darbelerinden mümkün olduğunca kaçınmanız olacaktır. Ben bir kez büyücü buildimle "Dark Moon Greatsword" kılıcı ve bir kez de büyücü samuray buildimle "Nagakiba" katanasıyla kendisini alt etmeyi başarmıştım. Daha fazla yardımcı olmayı veya gelip bizzat kesmenizde pay sahibi olmayı isterdim ancak bu sıralar oyun oynamaya çok vakit ayıramıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. İyi forumlar dilerim.