Oyun arkadaşı arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BF1'e yeni başladım 21 yaşındayım hem sohbet hem de oyunu öğretecek ve oynayacak arkadaş arıyorum CS2 falan da atabiliriz.

Her tür oyun bende oynarım oyun arkadaşı arıyorum var mı DC kapalı şu an isteyene Instagram verebilirim.

Her tür oyun bende oynarım oyun arkadaşı arıyorum var mı DC kapalı şu an isteyene Instagram verebilirim.

Ben varımda DC'ye girebiliyorum WARP indirip DC gelirsen bakarız ne oynayacağımıza genellikle Rainbow Six oynarım ama farklı oynadım oyunlarda olur.

Ben varımda DC'ye girebiliyorum WARP indirip DC gelirsen bakarız ne oynayacağımıza genellikle Rainbow Six oynarım ama farklı oynadım oyunlarda olur.

Rainbow bende yok ya Steam numaranı at kanka ekleşelim.

Çeşitli co-op oyunları oynamak isteyen kütüphanesi geniş 3 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Yaşlarımız 27-33 arası. Sadece oyun değil sohbet muhabbet ve çeşitli etkinliklere de katılıyoruz. Steam kodum 80704760 eklerseniz DC'den konuşabiliriz.

Çeşitli co-op oyunları oynamak isteyen kütüphanesi geniş 3 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Yaşlarımız 27-33 arası. Sadece oyun değil sohbet muhabbet ve çeşitli etkinliklere de katılıyoruz. Steam kodum 80704760 eklerseniz DC'den konuşabiliriz.
öncelikle selam dostum
ya ranch sim felan girsek kafa yapıda tayfa birileri ile fena olmazzz

Ekledim sizi müsait olduğunuzda konuşalım.
Steam kodunuzu paylaşırsanız ekleselim

paylaşmışsınız görmemişim, ekledim.

Son düzenleme:
Hocam bende Rainbow başladım geçen. Çok kasmadan oynuyorum oynayacak varsa eklesin muhabbet falan oynariz. Steam: 904327490.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı