Elden Ring'de zevk alamıyorum

Oyun piyasası çok değişti fanlar oyunun artı ve eksilerindeki eksileri bile söyletmez olabiliyor ve bu tip başlıklar sıklaşıyor. Kimsenin lafına bakmayın türünüzü belirleyin her zaman gameplay ve demo üzerinden gidin.

Eskisi gibi artık demolar çıkmıyor ama dediğiniz gibi haklısınız.

Bir oyunun çok övülmesi, popülerliği size hitap edeceği anlamına gelmez. Çok basit bir taktik vereyim size From software oyunları için.

Kendinize şu soruları sorun: Ubisoft ve oyunları ile aram nasıl? Ubisoft oyunları hakkında ne düşünüyorum? Eğer ubisoft ve oyunları ilk 5inizdeyse o zaman şu soruyu sorun kendinize: From softwarenin ne yapılacağını net şekilde söylememesine alışabilir miyim? Cevabınız evet zorlanırım ama alışırımsa alın oynayın. Hayır oyun bana ne yapıp nereye gideceğimi tane tane söylemezse olmaz diyorsanız uzak durun.

Neden ubisoft demeyin. Ubisoft kadar ne yapacağınızı göze sokar gibi söyleyen başka bi firma yok.

Bir oyunun çok övülmesi, popülerliği size hitap edeceği anlamına gelmez. Çok basit bir taktik vereyim size from software oyunları için.

Kendinize şu soruları sorun: Ubisoft ve oyunları ile aram nasıl? Ubisoft oyunları hakkında ne düşünüyorum? Eğer Ubisoft ve oyunları ilk 5inizdeyse o zaman şu soruyu sorun kendinize: From softwarenin ne yapılacağını net şekilde söylememesine alışabilir miyim? Cevabınız evet zorlanırım ama alışırımsa alın oynayın. Hayır oyun bana ne yapıp nereye gideceğimi tane tane söylemezse olmaz diyorsanız uzak durun.

Neden Ubisoft demeyin. Ubisoft kadar ne yapacağınızı göze sokar gibi söyleyen başka bir firma yok.

Ubisoft oyunlarının çok sevmiyorum çünkü çoğu oyununda misal Far Cry 3'ten beridir aynı sistem adamlar bir kere tutturdu daha da devamını getirmeleri saçmalık hatta bazı yan karakterlerinin de görevlerini yapmamız gerçekten çok can sıkıcı resmen Quest al yap oyunu gibi bir şey Far Cry.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı