Elden Ring'den keyif alan birisi Dark Souls Remastered almalı mı?

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar, benim hayatımda oynadığım ilk souls oyunu Dark Souls Remastered ancak oyunu adamakıllı oynamayıp rehberlere de bakmadığım için keyif alamadan silmiştim oyunu. Onun üzerine 17 saat kadar Lies of P oynadım (rehberlere bakmadan) ve ondan da aşırı fazla keyif alamadan sildim. Sonra yakın zamanda Elden Ring aldım rehberler ve souls oyunlarıyla arası iyi olan arkadaşımdan aldığım tavsiyelerle oyunu keyifli bir şekilde bitirdim. Elden Ring beni biraz baydığı için Shadow of the erdtreeyi almayı düşünmüyorum ama yine de bir souls oyunuyla vakit geçirmek istiyorum bunun için 25 dolara Dark Souls Remastered alınır mı? Sanırım oyun indirime girmiyor en azından son 2 indirimde girmediğini hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, benim hayatımda oynadığım ilk souls oyunu Dark Souls Remastered ancak oyunu adamakıllı oynamayıp rehberlere de bakmadığım için keyif alamadan silmiştim oyunu. Onun üzerine 17 saat kadar Lies of P oynadım (rehberlere bakmadan) ve ondan da aşırı fazla keyif alamadan sildim. Sonra yakın zamanda Elden Ring aldım rehberler ve souls oyunlarıyla arası iyi olan arkadaşımdan aldığım tavsiyelerle oyunu keyifli bir şekilde bitirdim. Elden Ring beni biraz baydığı için Shadow of the erdtreeyi almayı düşünmüyorum ama yine de bir souls oyunuyla vakit geçirmek istiyorum bunun için 25 dolara Dark Souls Remastered alınır mı? Sanırım oyun indirime girmiyor en azından son 2 indirimde girmediğini hatırlıyorum.
12 yıllık bir oyun için 820 küsür lira çok fazla. Ayrıca bence elden ringden sonra downgrade gibi hissedersiniz. Ben olsam DS3 alırdım.

12 yıllık bir oyun için 820 küsur lira çok fazla. Ayrıca bence Elden Ring'den sonra downgrade gibi hissedersiniz. Ben olsam DS3 alırdım.

Elden Ring kadar yüksek bir beklentim yok oyununda tam çözüm vb. şeylerinin bir kısmını seyrettim fena değil gibiydi, grafik açısından da bence iyi bir oyundu downgradeden kastınız bölüm tasarımları gibi şeyler mi?

Kesinlikle 800tl verilecek bir oyun değil. Ds 1 benim en sevdiğim souls like oyunu ama o paraya yazık gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı