Elden Ring'e DLC geliyor!

Çıkış tarihi belli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen ben aylardır bekliyordum umarım bol bosslu yeni Map'li bir DLC olur.

Şahsen ben aylardır bekliyordum umarım bol bosslu yeni Map'li bir DLC olur.

Muhtemelen yer altında geçecek, çünkü halihazırda orada keşfedilmemiş bir sürü boş alan var. Shadow of the erdtree olmasından yola çıkarak böyle düşündüm. Ağacın köklerine uzanan bir macera olacak gibi hissediyorum.

Muhtemelen yer altında geçecek, çünkü halihazırda orada keşfedilmemiş bir sürü boş alan var. Shadow of the erdtree olmasından yola çıkarak böyle düşündüm. Ağacın köklerine uzanan bir macera olacak gibi hissediyorum.

Biraz düşününce çok da mantıksız gelmiyor aslında. Fan artdan yola çıkarak ben de (her ne kadar çok uçuk bir teori olsa da) lands Between'de geçmeyeceğini düşünüyorum. Ama güzel olsun da nerede geçerse geçsin :D

Benim teorimce görseldeki büyük ihtimalle Ranni, kendisi bize Torrent'in ilk sahibi olduğunu söylüyordu ve burada kızıl saçlı biri var, empyrean bedeninden kurturmadan önceki hali olabilir. Buda fiziksel özelliklerini sadece Radagondan aldığı için, Rennalalık bir durum yok. Bu sebeple geçmişte Erdtree ve çevresini konu alacağını düşünüyorum. Yani aynı mekanda ama farklı bir zaman diliminde geçeceğini düşünüyorum eklentinin, aynı Souls üçlemesinde olduğu gibi.

DLC'nin çıkması biraz zaman alacak ancak ben daha oyuna bile sahip değilim. :(
İlkbahar indirimlerinde eğer tekrardan kış indirimlerindeki gibi bir indirim yaparlarsa düşünmeden alacağım. Umarım indirime girer. İndirimsiz bir şekilde oyun almak bana kötü hissettiriyor. :D

DLC'nin çıkması biraz zaman alacak ancak ben daha oyuna bile sahip değilim. :(
İlkbahar indirimlerinde eğer tekrardan kış indirimlerindeki gibi bir indirim yaparlarsa düşünmeden alacağım. Umarım indirime girer. İndirimsiz bir şekilde oyun almak bana kötü hissettiriyor. :D
Nays ile alabilirsin. Ben Nays sayesinde birkaç hafta önce 415 gibi bir şeye aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı