Elden Ring'e nasıl başlamalıyım?

• Konuyu başlatan Coda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 814

Coda

Hectopat
Normalde souls oyunlarında arkadan rehber açıp arada o rehbere bakarak ilerlemeyi daha çok severim ama Elden Ring'de başlangıç olarak kendim mi keşfetmeliyim yoksa yine rehberlerden yardım alarak mı ilerlemeliyim?

Dark Souls Remastered'a kendim başladım ama NPC yönelimleriyle bir yere kadar varabildim.

Eğer zamanın varsa veya ayırmayı istiyorsan her bir şeyi kendin deneyimle ve ilgili dokümanlar oku yoksa rehber vidolar izleyerek deneyim edin.

Rehbere belli bir eşyanın kullanım alanlarını öğrenmek için bakabilirsin. Gidiş rotasına filan bakmaman senin için daha eğlenceli olabilir. Şahsen ben rehberden oyunun haritasını indirdim. Sadece gittiğim mekanın benim level'ıma uygunluğuna baktım. Şuan 40 saati geride bıraktım. Daha soldaki göl kısmındayım. 😀

Dosya Ekleri

• yol haritası.jpg
    yol haritası.jpg
    423,1 KB · Görüntüleme: 79
Rehbere belli bir eşyanın kullanım alanlarını öğrenmek için bakabilirsin. Gidiş rotasına filan bakmaman senin için daha eğlenceli olabilir. Şahsen ben rehberden oyunun haritasını indirdim. Sadece gittiğim mekanın benim level'ıma uygunluğuna baktım. Şuan 40 saati geride bıraktım. Daha soldaki göl kısmındayım. 😀
Teşekkürler bende o haritaya göre gideceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı