Elden Ring'e nasıl başlanır?

Bahadir Sarp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Daha önce hiç Souls tarzı bir oyun oynamadım. Elden Ring'i merak ettiğim için indirip denedim. Oyunun dünyası ve görselliği gerçekten çok hoşuma gitti, oynamak istiyorum ama oyunun başında sürekli ölüyorum ve nasıl güçleneceğimi pek anlayamadım.
Bir başlangıç rehberiyle ilerlemek istedim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım: Yaklaşık 1 saat boyunca videoyu takip ederek gidilmesi gereken yerlere gittim, loot topladım; ancak bunca zamana rağmen videoda sadece 8 dakika ilerleyebilmişim. Toplamda 35 dakikalık bir rehberi bitirmek için 2–3 saat boyunca sadece atla dolaşıp loot toplamak ve düşmanlardan kaçmak mı gerekiyor?
Daha eğlenceli bir başlangıç yolu yok mu? Oyuna saatlerimi vermeye hazırım ama bunu sürekli koşturarak yapmak istemiyorum. Ayrıca silah güçlendirme, büyü kullanma, iksir yapma gibi sistemleri de hiç anlamadım. “Ash of War” diye bir şey var, sanırım çok önemli ama onun da tam olarak ne olduğunu çözemedim :D
Bir de son olarak şunu sormak istiyorum: Oyunu PlayStation koluyla mı oynamak daha rahat, yoksa klavye–mouse ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı