iPhone 6 alınır mı?

Bit pazarında 0. Türkiye'de iPod Touch 4 gibi cihazların satıldığı bile şüpheli.

@Chatln09 150 TL'ye IMEI'si kapalı, biraz çatlaklı ve bataryası şişmiş Galaxy Ace ve 500 TL'ye temiz ama arka kapağı olmayan ve IMEI'si kapanmış Galaxy S4 dışında birşey yok.
Şuan belki pek ilan olmayabilir 1000 tl altına, ancak sürekli yeni ilan geliyor. Biraz takip edilirse piyasası rahatlıkla bulunabilir. piyasasından haberi olmadığından ucuza koyan çok oluyor, ben shuffle'ı 150'ye almıştım dediğim gibi o zamanlar bile 800-1000'den satılıyordu temiz kutulusu. Ara sıra ucuza koyan olabiliyor.

1772462325408.png

Sonuç olarak hocam ne almalıyım şu an.

Hocam aciliyeti yoksa günde sahibindene birkaç kez girip MP3 ilanlarına bakın, uygun fiyattan koyan olursa alırsınız. Aciliyeti varsa da Samsung S1 veya S3'ün Exynos'lu modellerine bakın. ROM, kernel falan kurarak güzel ses alabilirsiniz ancak bilginiz yoksa kurması biraz uğraştırabilir.

Şu an belki pek ilan olmayabilir 1000 TL altına, ancak sürekli yeni ilan geliyor. Biraz takip edilirse piyasası rahatlıkla bulunabilir. Piyasasından haberi olmadığından ucuza koyan çok oluyor, ben Shuffle'ı 150'ye almıştım dediğim gibi o zamanlar bile 800-1000'den satılıyordu temiz kutulusu. Ara sıra ucuza koyan olabiliyor.

Eki Görüntüle 2669200

Hocam aciliyeti yoksa günde sahibindene birkaç kez girip MP3 ilanlarına bakın, uygun fiyattan koyan olursa alırsınız. Aciliyeti varsa da Samsung S1 veya S3'ün Exynos'lu modellerine bakın. ROM, kernel falan kurarak güzel ses alabilirsiniz ancak bilginiz yoksa kurması biraz uğraştırabilir.

Aciliyeti yok hocam bakıyorum öyle dediğiniz gibi uyguna falan düşerse onları kovalarım muhtemelen teşekkürler bilgi için.

Gidip beatsaudio destekli bir HTC modelini edinin. Samsung'un ya da başka firmaların ses konusunda yerlerde sürünen hurdalarına para vermeyin eğer iPhone almayacaksanız. Jailbreak ile dışarıdan medya yüklenebiliyorsa çok mantıklı ayrıca.

Hangisi destekliyor bilginiz var mı?

Baktım hocam da dediğiniz gibi pek bir şey yok.
Sağlam bir cihaz istiyorsanız eğer bu telefonu 1.070 TL'ye satıyordu ama ilanı kaldırmış:
Zamanı için bayağı iyi telefon. Rakibi Samsung S7 Edge denilebilir. Ama bu telefon için custom ROM yok ve Android 6'da kalmış, hiçbir güncelleme almamış. Çin ROM'uyla birlikte Android 7.1 kurulabiliyor, son videosu oydu zaten.

Gidip beatsaudio destekli bir HTC modelini edinin. Samsung'un ya da başka firmaların ses konusunda yerlerde sürünen hurdalarına para vermeyin eğer iPhone almayacaksanız. Jailbreak ile dışarıdan medya yüklenebiliyorsa çok mantıklı ayrıca.

Türkiye'de düzgününü bulmak çok zor. Ya bataryası kötü ya bir sorunu olan cihaz vardır, düzgünü varsa da pahalıdır nereden baksan S3 ile 3-4 katlık fiyat farkı vardır bu özelliği destekleyen en dip cihazda. Arada sonuçta dağlar kadar fark yok ses olarak, yazılımla birlikte S3'te oldukça iyi seviyeye gelir. Kullanılacak kulaklık daha önemli, kulaklık o kadar iyi değilse sesteki fark oldukça az olur zaten. Amaç örneğin S3 500, One M7 2K'den satılıyorsa aradaki 4 kat fiyat farkına değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı