Elden Ring'e Türkçe mi başlanmalı?

hannec

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceden bir 100 saat oynadım oyunu lakin yarı İngilizce yarı Türkçe yamayla oynadığım için kafam karışmıştı, bıraktım ve ileride sıfırdan başlarım dedim. Şimdi yeni DLC geliyor bugün tekrardan başlayacağım. İngilizce çoğu şeyi anlamıyorum oyunda şuraya git bunu yap falan diyor kalıyorum orada, itemlerin açıklamaları keza öyle. Bazı şeyleri anlayarak oynamak mantıklı geliyor bana lakin bir kısım da İngilizce oyna diyor, arada kaldım. O malum siteden satın alacağım yamayı ve öyle bitireceğim Türkçe başlarsam. Sizce ne yapmalı?

Türkçe kesinlikle oynanmaz bu tarz oyunlar. Leş gibi yama oluyor çünkü Türkçeye kelimeler tam çevirilemiyor. Önerim direkt İngilizce oynamanız, Türkçeden daha iyi olur.

O malum sitede az önce inceledim bütün herşeyi Türkçeye çevirmiş o soğuttu beni biraz. Boss, bölge, item hatta silahları bile çevirmişler. İngilizcede zor geliyor anlamadığım için, kaldım arada. Herşeyi çevirdikleri için ingilizce başlamak zor ama mantıklı olan sanırım.

Türkçe oynamazsan almak istediğin veya bulmak istediğin itemi internette bulman falan zorlaşır. Bence Türkçe oynamak çok da önemli değil.

Türkçe oynarsan item build bulmada zorlanırsın oyunda diyalogların çok bir önemi yok zaten finale doğru giderken de yazıp çevirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı