Elden Ring'e 1000 TL verilir mi?

Bence ver. Bu paranın hakkını veren nadir oyunlardandır. Ben 95 saat oldu oyunun her şeyini oynayarak ilerliyorum ve sadece %60'ını bitirdiğimi öğrendim. Oyun o kadar dolu ki 200 saat rahat götürecek gibi beni. İndirimi bekle diyen arkadaşlar da biliyordur ki from software gibi bir firmanın indirim kelimesini pek bildiğini zannetmiyorum.

Vallahi hocam çok kararsız kaldım.

Oyuna bir zam daha gelir mi ki

Oyuna bir zam daha gelir mi ki

Hocam Souls evrenine giriş için en uygun oyundur. Ve tek kelime ile bir başyapıttır bence kararsız kalmayın ve alın. O korkutucu büyüklükte olan topraklara bir tarnished olarak sizde ayak basın derim. Eğer büyük bir sabır ile oynarsanız ilerleyen saatlerde aldığınız haz mükemmel oluyor. Her oyunun bir benzeri var ama bence Elden Ring gibi bir oyunun eşi benzeri kesinlikle yok. Umarım ikna edebilmişimdir.

Hocam souls evrenine giriş için en uygun oyundur. Ve tek kelime ile bir başyapıttır bence kararsız kalmayın ve alın. O korkutucu büyüklükte olan topraklara bir tarnished olarak sizde ayak basın derim. Eğer büyük bir sabır ile oynarsanız ilerleyen saatlerde aldığınız haz mükemmel oluyor. Her oyunun bir benzeri var ama bence Elden Ring gibi bir oyunun eşi benzeri kesinlikle yok. Umarım ikna edebilmişimdir.

Hocam anca gördüm mesajınızı ve oyunun aldım bakalım iniyor şimdi.

999₺ böylesine bir oyun için para değil eğer gerçekten oynayacaksan, bir kere oyunun tekrar oynanabilirliği başka hiçbir yapımda yok bu en baştan fiyatını katlıyor bile. Elden Ring ömürlük oyundur çünkü döndürür döndürür baştan oynarsın, bir kere oynayıp rafına koyabileceğin bir oyun değildir bu yüzden de fiyatını Elden Ring'den daha fazla hak edecek başka bir yapım daha yoktur.

"999₺ nasıl para değil yavv" duyarı kasacaklar için de hatırlatayım, bu ülkede 2 saatlik film izlemek için ödeyeceğin sinema bileti 140₺, Elden Ring ise sana en az 100 saat eğlence sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı