Elden Ring'i 2 defa bitiren biri için oyun önerisi

@LegendaryDevilHunter Senin aradığın oyun TES5. Lakin grafik takıntın varsa kesinlikle modlu halde oyna biraz bak 1-2 program ile çok basit bir şekilde modlanıyor. UV Menü + Gölge + ışık + zıplama animasyon + çim ağaç modları gibi önemli modları mutlaka yap ki göze güzel gelsin oyun. Diğer oyunlardan biraz farklıdır modlarla oynanabilirliği ileri düzey artan bir oyun bu. Tüm modları yapıp TR yamayı da çaktın mı New Game yap koskoca SKYRIM haritası seni bekliyor. Şimdiden iyi oyunlar.
 
@LegendaryDevilHunter Senin aradığın oyun TES5. Lakin grafik takıntın varsa kesinlikle modlu halde oyna biraz bak 1-2 program ile çok basit bir şekilde modlanıyor. UV Menü + Gölge + ışık + zıplama animasyon + çim ağaç modları gibi önemli modları mutlaka yap ki göze güzel gelsin oyun. Diğer oyunlardan biraz farklıdır modlarla oynanabilirliği ileri düzey artan bir oyun bu. Tüm modları yapıp TR yamayı da çaktın mı New Game yap koskoca Skyrim haritası seni bekliyor. Şimdiden iyi oyunlar.

Normal hali 31 TL. 940MX GDDR3 için mod önerir misiniz?
Maalesef "Elden Ring" tarzı Souls oyunları dışında başka alternatif yok sanırım. Exploring elementi içeren farklı oyunları araştırman lazım. No Man Sky gibi.

Bu oyunu da düşünmekteyim fakat bilgisayarım bu oyunda pek iyi performans vermemekte.
 

Geri
Yukarı