Elden Ring'i bitiremiyorum

Ben daha dediğiniz yerlere gelemedim en son demigod olarak büyücü ablayı kestim godrickten sonra gelen şuanda Caelid'i keşfetmek istiyorum da içimde bir korku var :D Ordaki her şey fazla güçlü geliyor bana sanki her an tek yicekmişim gibi ama bakıcam orayı neredeyse hiç keşfetmedim, bir tek Radahn'ı öldürdüm o kadar.
hocam bende oyunu bitirebildim bugün çok şükür. dediğiniz bölge çok ta aman aman güçlü bi bölge değil özellikle radahnı öldürebildiyseniz tamamdır bu iş
 
Ben adam çağırmıştım sanırsam hile miydi neydi adam geldi 5 saniye sonra tek attı bossa bir anda geçtim :D (100.saatte artık baydığım için son bossta çağırdım sadece diğerlerini tek başıma kestim yan bosslar dahil olmak üzere.)
 
Ben daha dediğiniz yerlere gelemedim en son demigod olarak büyücü ablayı kestim godrickten sonra gelen şu anda Caelid'i keşfetmek istiyorum da içimde bir korku var :D oradaki her şey fazla güçlü geliyor bana sanki her an tek yicekmişim gibi ama bakacağım orayı neredeyse hiç keşfetmedim, bir tek Radahn'ı öldürdüm o kadar.

Caelid sizin şimdiye kadar gördüğünüz en zor bölge ama daha zorları var. Heligtree diye bir yere gideceksiniz oyun sonuna doğru eğer isterseniz. Opsiyonel bir bölge yani ve cehennem gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı