Elden Ring'te Bolt of Gransax mı Blasphemous Blade mi?

YUSUF ENSAR

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring'te bolt of gransax mı blasphemous Blade mi?
Blasphemous Blade daha güçlü, bunu biliyorum ama sizce ash of war haricindede bolt of gransaxın gideri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki silahın birbiriyle alakaları yok, biri DEX silahı, diğeri FTH/QUA silahı. Buildine göre seçmen gerekiyor, "bu iki silah için build yapıcam zaten onun için soruyorum" diyorsan da ikisi de güçlü. Moveset ve oynanış stiline göre kendin seç.

Bolt of Gransax özünde spear olduğu için light saldırıları biraz sıkıcı, fakat ben yine de Bolt of Gransax seçerdim. Blasphemous'ın can yenileme pasifi dışında bir albenisini göremedim çünkü hiçbir zaman.

İki silahın birbiriyle alakaları yok, biri DEX silahı, diğeri FTH/QUA silahı. Buildine göre seçmen gerekiyor, "bu iki silah için build yapıcam zaten onun için soruyorum" diyorsan da ikisi de güçlü. Moveset ve oynanış stiline göre kendin seç.

Bolt of Gransax özünde spear olduğu için light saldırıları biraz sıkıcı, fakat ben yine de Bolt of Gransax seçerdim. Blasphemous'ın can yenileme pasifi dışında bir albenisini göremedim çünkü hiçbir zaman.
Ona göre bir build yapacağım için soruyordum kendimi tam açıklayamadım ama sen anlamışsın :D Yeterli bir cevaptı teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı