- Makaleler
- 12
Daha fazla
Arkadaşlar Dark Souls serisiyle veya from software ile içli dışlı olanlar bilir. 12 Haziran 2019 tarihinde bu adamlar bir trailer gösterdiler. Neydi bu trailer tabii ki hala daha hayvan gibi gelmesini 4 gözle beklediğim elden ring idi. Peki nerede abi bu oyun? Neden traileri 2019 da gösterilmesine rağmen küçük bilgiler dışında bilgi alamıyoruz? Neden yapımcı bu oyun sanki yokmuş gibi hiç bahsetmiyor? Neden tüm bilgiler oyunun duyurulduğu tarihte ortaya çıkıyor? Neden hala güncel bir bilgi verilmiyor? Arkadaş oyun dünyasında en çok beklediğim oyunların başında geliyor. Duyurulduğu tarihten beri oynanış videosu ha geldi ha gelecek diye kendimi yedim bitirdim. Ama yok duyurulduğu tarihten beri neredeyse hiçbir görsel hiçbir bilgi verilmedi. Verilen bilgiler ise hayvan gibi heyecanlanmama yetiyor. Oyunu from Software'nin yapmasına mı sevineyim? Game of Thrones'un senaristi george r. R. Martinin oyunun senaryosuna dahil edilmesine mi? Önceki oyunlara nazaran kat kat daha fazla RPG öğesi içermesine mi? Hangi birine heyecanlanayım? Peki nerede bu oyun?
İkinci olarak ise hepimizin bir şekilde beklediği zombi temalı hayatta kalma oyunu Dying Light 2'ye bu oyun nerede peki? Bu oyundan gelen haberler sağlam ama yine çok erteleme aldı. Ha geldi ha gelecek dedik. Ertelendi sürekli. Olsun bekleriz dedik şimdi ise bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Bu oyuna ne oldu abi peki? Her şey güzel giderken oyunu birçok kişiye gizliden denettirip çıkışına hazırlarken birden ne oldu da bilinmeyen bir tarihe ertelendi? Bununla ilgili bazı tahminler var tabii ki. Çok büyük bir kesim oyunun Cyberpunk'ın ertelemeyle kötü çıkmasının doğurduğu sonuçlardan korktukları için oyunu bilinmeyen bir tarihe ertelediğini savunuyor. Bu ne kadar doğru bilemem. Sen oyununu doğru düzgün yapmışsın çıkartmaya hazırlanıyorsun. Sonra Cyberpunk patladı diye bilinmeyen bir tarihe erteliyorsun. Bu biraz düşününce saçma. Ama olabilir de. Bilmiyorum ya kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz? Nerede bu oyunlar?
İkinci olarak ise hepimizin bir şekilde beklediği zombi temalı hayatta kalma oyunu Dying Light 2'ye bu oyun nerede peki? Bu oyundan gelen haberler sağlam ama yine çok erteleme aldı. Ha geldi ha gelecek dedik. Ertelendi sürekli. Olsun bekleriz dedik şimdi ise bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Bu oyuna ne oldu abi peki? Her şey güzel giderken oyunu birçok kişiye gizliden denettirip çıkışına hazırlarken birden ne oldu da bilinmeyen bir tarihe ertelendi? Bununla ilgili bazı tahminler var tabii ki. Çok büyük bir kesim oyunun Cyberpunk'ın ertelemeyle kötü çıkmasının doğurduğu sonuçlardan korktukları için oyunu bilinmeyen bir tarihe ertelediğini savunuyor. Bu ne kadar doğru bilemem. Sen oyununu doğru düzgün yapmışsın çıkartmaya hazırlanıyorsun. Sonra Cyberpunk patladı diye bilinmeyen bir tarihe erteliyorsun. Bu biraz düşününce saçma. Ama olabilir de. Bilmiyorum ya kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz? Nerede bu oyunlar?