Elder Scrolls 6'nın çıkmasına 5+ yıl var ve Playstation versiyonu henüz karar verilmemiş durumda

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Biliyorsunuz Microsoft Bethesda'yı aldı. O yüzden Elder Scrolls 6 (Bir çok insan seriyi Skyrim ile biliyor) muhtemelen PC ve Xbox'a özel olacak. Öte yandan 30 saniyelik teaser gösterilen oyunun henüz 5'den fazla yılı olduğu söylendi.

Kaynaklar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım PS5 için asla çıkmaz. Sony' nin yaptıkları ortada böyle rezillik görülmedi oyun tarihinde. Bundan sonra hiç bir Microsoft oyunu PS5' e çıkmamalı. Starfield gibi TES 6 da asla Playstation' a çıkmayacaktır.
Iş dünyası duygusallıkla hareket etmez profesyonel insanlar böyle olaylara takılmaz edeceği kazanca bakar. Şirketin olsa böyle duygusal kararlarla batirirsin büyük ihtimal. "O bana bunu yaptı o yüzden sana malımi vermiyorum hıh" :D. Rekabet bazen sert olur olan bu sadece kişisel değil yani.

Iş dünyası duygusallıkla hareket etmez profesyonel insanlar böyle olaylara takılmaz edeceği kazanca bakar. Şirketin olsa böyle duygusal kararlarla batirirsin büyük ihtimal. "O bana bunu yaptı o yüzden sana malımi vermiyorum hıh" :D. Rekabet bazen sert olur olan bu sadece kişisel değil yani.

Haklısınız. Fakat yıllardır Gran Turismo'yu exclusive tuttular, Sony'ye müstehak.

PS5'e cıkarsa Xbox sahiplerine ayıp edilmiş olur hocam insanlar xboxa özel çıkacak oyunlar için aldı bu konsolu Skyrim için aldı.

Umarım PS5 için asla çıkmaz. Sony'nin yaptıkları ortada böyle rezillik görülmedi oyun tarihinde. Bundan sonra hiçbir Microsoft oyunu PS5'e çıkmamalı. Starfield gibi TES 6 da asla PlayStation'a çıkmayacaktır.

PC için çıktıktan sonra PS5'e çıkmamasının bir anlamı kalmıyor eğer Xbox'a özel olursa o zaman çıkarılmayabilir.

Konsollar arası ticari bir savaş var. Skyrim PS için çıkmayacaksa bunun maliyeti hesaplanır. Aradaki fark Xbox'a gelen satıştan karşılanabilir. Skyrim ve daha niceleri de PS için çıkmayacaksa veya çok sonra çıkacaksa bu Xbox'ı piyasa liderliğine götürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı