Oyun, Steam'den kırılmış. Steam'den 115GB oyun indirmek 1000MBPS internet ile 15 dakika. Bu haber ise oyun duyuru etkinliği başladıktan 40 dakika sonra paylaşılmış(Oyun etkinlik esnasında satın alma ve indirmeye açıldı). 15 dakikada oyunu indirip 25 dakikada kırmak, eğer tek DRM Steam ise kolay. Kırdıktan sonra Direct Download korsan sitelerine dosyaların yüklenmesi uzun sürüyor, aynı şekilde Repack sitelerinin dosyaları sıkıştırıp sitelerine yüklemesi de 1-2 günü buluyor. Yani interneti yavaş kullanıcı oyun kırıldıktan sonra 1-2 gün her türlü beklemek zorunda. İnterneti hızlı kişi ise 1-2 saat bekliyor.İşin değişik tarafı yurt dışına taşınacağım için araştırma yapıyorum ne canada ne de İsviçre'de böyle bir internet yok veri merkezlerinin interneti filan olması lazım.
10 dakikada hem oyunu indirecek hem kıracak hem de geri yükleyecek vaybe![]()
Oyun, Steam'den kırılmış. Steam'den 115GB oyun indirmek 1000MBPS internet ile 15 dakika. Bu haber ise oyun duyuru etkinliği başladıktan 40 dakika sonra paylaşılmış(oyun etkinlik esnasında satın alma ve indirmeye açıldı). 15 dakikada oyunu indirip 25 dakikada kırmak, eğer tek DRM Steam ise kolay. Kırdıktan sonra Direct download korsan sitelerine dosyaların yüklenmesi uzun sürüyor, aynı şekilde repack sitelerinin dosyaları sıkıştırıp sitelerine yüklemesi de 1-2 günü buluyor. Yani interneti yavaş kullanıcı oyun kırıldıktan sonra 1-2 gün her türlü beklemek zorunda. İnterneti hızlı kişi ise 1-2 saat bekliyor.
@wraxos woo, bizim söylememiz tamamen tahmini süreler diyebilirim. Çıkış saati ile kırılma duyurusunu karşılaştırıyoruz sadece. Bazı Twitter sayfaları 18:06'da oyunun çıkış yaptığını söylemiş. Oyunda 18:28'de kırılmış.
Eki Görüntüle 2475735
Artık 1-2 MB indirmeye başladı. 2 güne anca girerim herhaldeSteam'i niye çok sevdiğimi hatırladım. 5.9 MB hızla indirmesi gerekirken Xbox'da 3-4 MB indiriyor arkadaş.
Ben haberin paylaşılma saatine ve oyunun çıktığı saate göre hesaplama yaptım hocam. Ha bir hesaplama yaparken haberin saatine bakmasam bile 10-15 dakika derdim kırılma süresine. Dediğim gibi, Steam'in DRM'ini bu işlerle uğraşan kişiler çok çabuk kırıyor.Anladım ben 10 dakikada her şeyi yapıyor sanıyordum meğerse indirme süresi dışında 10 dakikada kırıldı ve 1 saat sonra da yüklenmiş.
Peki bu 10 dakikada kırıldı kısmını sizmi ölçünüz yoksa adamlar kırmak 10 dakika sürdü filanmi dedi?
Bir ihtimal SteamDepot'a erkenden ulaşabilirlerse daha oyun çıkmadan dosyalara erişebilirler. Lakin ben daha Depot'a erkenden ulaşabilen kişi görmedim.@wraxos woo, oyun dosyalarına ulaşmadan Steam'in DRM korumasını kırmıyorlardır. Oyun dosyalarına ulaşmadan da kırdık duyurusu geçtiklerini düşünmüyorum. Daha detaylı bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
Ben haberin paylaşılma saatine ve oyunun çıktığı saate göre hesaplama yaptım hocam. Ha bir hesaplama yaparken haberin saatine bakmasam bile 10-15 dakika derdim kırılma süresine. Dediğim gibi, Steam'in DRM'ini bu işlerle uğraşan kişiler çok çabuk kırıyor.
Bir ihtimal Steamdepot'a erkenden ulaşabilirlerse daha oyun çıkmadan dosyalara erişebilirler. Lakin ben daha Depot'a erkenden ulaşabilen kişi görmedim.
Steamdepot, oyun dosyalarının tutulduğu veri tabanı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.