Elder Scrolls IV Oblivion Remastered kırıldı

@wraxos woo, yüklüyorlar ve kırıyorlar. Geri yüklemesi o kadar kısa sürmüyor. TLOU Part 2 mesela kırıldığı gibi kırıldığı duyuruldu fakat 1 saat sonradan dosyaları paylaşıldı. Aynı şekilde Oblivion oyunu da 15 dakika sonra kırıldı ama daha geç paylaşıldı. Özellikle Repack 1 - 2 gün sonradan paylaşılıyor.

İşin değişik tarafı yurt dışına taşınacağım için araştırma yapıyorum ne canada ne de İsviçre'de böyle bir internet yok veri merkezlerinin interneti filan olması lazım.
10 dakikada hem oyunu indirecek hem kıracak hem de geri yükleyecek vaybe 😅
Oyun, Steam'den kırılmış. Steam'den 115GB oyun indirmek 1000MBPS internet ile 15 dakika. Bu haber ise oyun duyuru etkinliği başladıktan 40 dakika sonra paylaşılmış(Oyun etkinlik esnasında satın alma ve indirmeye açıldı). 15 dakikada oyunu indirip 25 dakikada kırmak, eğer tek DRM Steam ise kolay. Kırdıktan sonra Direct Download korsan sitelerine dosyaların yüklenmesi uzun sürüyor, aynı şekilde Repack sitelerinin dosyaları sıkıştırıp sitelerine yüklemesi de 1-2 günü buluyor. Yani interneti yavaş kullanıcı oyun kırıldıktan sonra 1-2 gün her türlü beklemek zorunda. İnterneti hızlı kişi ise 1-2 saat bekliyor.

Oyun, Steam'den kırılmış. Steam'den 115GB oyun indirmek 1000MBPS internet ile 15 dakika. Bu haber ise oyun duyuru etkinliği başladıktan 40 dakika sonra paylaşılmış(oyun etkinlik esnasında satın alma ve indirmeye açıldı). 15 dakikada oyunu indirip 25 dakikada kırmak, eğer tek DRM Steam ise kolay. Kırdıktan sonra Direct download korsan sitelerine dosyaların yüklenmesi uzun sürüyor, aynı şekilde repack sitelerinin dosyaları sıkıştırıp sitelerine yüklemesi de 1-2 günü buluyor. Yani interneti yavaş kullanıcı oyun kırıldıktan sonra 1-2 gün her türlü beklemek zorunda. İnterneti hızlı kişi ise 1-2 saat bekliyor.

Anladım ben 10 dakikada her şeyi yapıyor sanıyordum meğerse indirme süresi dışında 10 dakikada kırıldı ve 1 saat sonra da yüklenmiş.

Peki bu 10 dakikada kırıldı kısmını sizmi ölçünüz yoksa adamlar kırmak 10 dakika sürdü filanmi dedi?

@wraxos woo, bizim söylememiz tamamen tahmini süreler diyebilirim. Çıkış saati ile kırılma duyurusunu karşılaştırıyoruz sadece. Bazı Twitter sayfaları 18:06'da oyunun çıkış yaptığı haberini paylaşmış. Oyunda 18:28'de kırılmış.

1745347507563.jpeg

@wraxos woo, bizim söylememiz tamamen tahmini süreler diyebilirim. Çıkış saati ile kırılma duyurusunu karşılaştırıyoruz sadece. Bazı Twitter sayfaları 18:06'da oyunun çıkış yaptığını söylemiş. Oyunda 18:28'de kırılmış.

Eki Görüntüle 2475735

Hocam peki bu kırılmaya oyunun indirilmesi dahil mi? 22 dakikada kırıldı duyurusu yapılmış.

@wraxos woo, oyun dosyalarına ulaşmadan Steam'in DRM korumasını kırmıyorlardır. Oyun dosyalarına ulaşmadan da kırdık duyurusu geçtiklerini düşünmüyorum. Daha detaylı bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Anladım ben 10 dakikada her şeyi yapıyor sanıyordum meğerse indirme süresi dışında 10 dakikada kırıldı ve 1 saat sonra da yüklenmiş.

Peki bu 10 dakikada kırıldı kısmını sizmi ölçünüz yoksa adamlar kırmak 10 dakika sürdü filanmi dedi?
Ben haberin paylaşılma saatine ve oyunun çıktığı saate göre hesaplama yaptım hocam. Ha bir hesaplama yaparken haberin saatine bakmasam bile 10-15 dakika derdim kırılma süresine. Dediğim gibi, Steam'in DRM'ini bu işlerle uğraşan kişiler çok çabuk kırıyor.

@wraxos woo, oyun dosyalarına ulaşmadan Steam'in DRM korumasını kırmıyorlardır. Oyun dosyalarına ulaşmadan da kırdık duyurusu geçtiklerini düşünmüyorum. Daha detaylı bilgim olmadığı için yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
Bir ihtimal SteamDepot'a erkenden ulaşabilirlerse daha oyun çıkmadan dosyalara erişebilirler. Lakin ben daha Depot'a erkenden ulaşabilen kişi görmedim.

SteamDepot, oyun dosyalarının tutulduğu veritabanı oluyor.

Ben haberin paylaşılma saatine ve oyunun çıktığı saate göre hesaplama yaptım hocam. Ha bir hesaplama yaparken haberin saatine bakmasam bile 10-15 dakika derdim kırılma süresine. Dediğim gibi, Steam'in DRM'ini bu işlerle uğraşan kişiler çok çabuk kırıyor.

Bir ihtimal Steamdepot'a erkenden ulaşabilirlerse daha oyun çıkmadan dosyalara erişebilirler. Lakin ben daha Depot'a erkenden ulaşabilen kişi görmedim.

Steamdepot, oyun dosyalarının tutulduğu veri tabanı oluyor.

Benim demek istediğim burada 10 dakikada kırıldıdan kastınız oyunu Steam'den indirme dahil mi?

Anladım kadarıyla dahil ve arkadaşın attığı SS göre 22 dakika.

Ayrıca şu an Technopat DDoS yiyor sanırım mesajım 20 saniyede gönderiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı