Elder Scrolls Online 0xc000007b hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tasyurek

Decapat
Merhabalar. Steam üzerinden satın aldığım Elder Scrolls Online adlı oyunu iki sefer kaldırıp yükleme işlemine rağmen "0xc000007b" hatası alıyorum. Forumdaki Process Monitor konusunu görüp hatayı kaydettim. İlginize teşekkür ederim.

Hata Dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Steam üzerinden satın aldığım Elder Scrolls Online adlı oyunu iki sefer kaldırıp yükleme işlemine rağmen "0xc000007b" hatası alıyorum. Forumdaki Process Monitor konusunu görüp hatayı kaydettim. İlginize teşekkür ederim.

Hata Dosyası

Microsoft (Visual C++ 2015 Redistributable Package) indir. Muhtemelen hatan gidecektir.

Microsoft (Visual C++ 2015 Redistributable Package) indir. Muhtemelen hatan gidecektir.

Tekrar aynı hatayı verdi. Tüm Microsoft Visual sürümlerini kaldırdım en baştan Microsoft (Visual C++ 2015 Redistributable Package) yükledim.
Driver Booster uygulaması ile
Microsoft (Visual C++ 2008 Redistributable Package) x64 x86
Microsoft (Visual C++ 2010 Redistributable Package) x64
Microsoft (Visual C++ 2012 Redistributable Package) x64 x86
Microsoft (Visual C++ 2013 Redistributable Package) x86
Microsoft (Visual C++ 2017 Redistributable Package) x64 x86 şeklinde kurulum yaptım.

Bu kurulumlar yapıldığı zaman Microsoft (Visual C++ 2015 Redistributable Package) versiyonunu bulamıyorum. Elimle kurmaya çalıştığımda ise bu hatayı alıyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Söylediklerinizi sildim.
Microsoft (Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package) x86 ve x64 başarılı şekilde yüklendi.
Microsoft (Visual C++ 2010 SP Redistributable Package) x86 ve x64 kurulumu başarısız oldu ve şu şekilde bir hata verdi. Ayrıca isminize bayıldım. Elizabeth favori karakterim olacak daima. :)
asdsadasasdasd.PNG

Bilemedim ki şimdi çevrimiçi yetkili de yokmuş. Açılmıyor mu şu an oyun?

Bir kez daha rapor paylaşabilir misiniz?
@NookumPie @Mr.Acar @Recep Baltaş @Asım Demir
Tabii ki.
Process Monitor Güncel Hata Kaydı
Güncelleme

Microsoft (Visual C++ 2017 Redistributable Package) sürümlerini kaldırdım. Microsoft (Visual C++ 2015 Redistributable Package) yükleyip denedim bu sefer 2017 sürümü silindi denediğimde oyun çalışmadı. Tekrar 2017 kurduğumda ise 2015 sürümü silindi.
Hata sebebi muhtemelen Kayıt Girdileri ile alakalı, hata geçmişinde neredeyse tamamı hatalar Kayıt Girdilerinden.

Son düzenleme:
Neden bu dosyaları sildirdiğinizi sorabilir miyim? Zira bu dosya ile alakası yok...
@Tasyurek Sorun çözüldü mü şu an?
Bana program ekle veya kaldırdan Visuallarin olduğu bölümün görüntüsü atın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı