Elder Scrolls Online oynamak için aylık ücret mi ödememiz lazım?

EmirLex

Megapat
Daha fazla  
Plus membership gibi bir şey gördüm, onu almazsak oyunu oynayamıyor muyuz? Çok gerekli bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu bir kere aldıktan sonra tamamen sizin oluyor, aylık üyelik/ödeme zorunluluğu yok. ESO Plus üyeliği isteğe bağlı, alırsanız aboneliğiniz boyunca hikaye DLC'lerine erişim, sınırsız üretim malzemesi depolayabilme, iki kat banka depolama alanı gibi belli başlı avantajları var. Ama bunlar olmadan da oyunda ilerleyebilir, bi' yerlere gelebilirsiniz.

Yani P2W tarzı değil ve geride kalmıyoruz değil mi? Her ay 130 TL vermek istemiyorum.
İlerleme konusunda %10 EXP ve Altın bonusu var ama %10 bana kalırsa abartılacak ya da önemsenecek bi' değer değil. Şurada sistemin diğer özellikleri daha detaylı anlatılmış, bakabilirsiniz.
Her şeye rağmen herhangi bi' geride kalma yaşamazsınız hocam. Plus sadece biraz daha kolaylık sağlıyor, o kadar. @EmirLex

Son düzenleme:
Oyunu bir kere aldıktan sonra tamamen sizin oluyor, aylık üyelik/ödeme zorunluluğu yok. Eso Plus üyeliği isteğe bağlı, alırsanız aboneliğiniz boyunca hikaye DLC'lerine erişim, sınırsız üretim malzemesi depolayabilme, iki kat banka depolama alanı gibi bazı avantajları var. Ama bunlar olmadan da oyunda ilerleyebilir, bi' yerlere gelebilirsiniz.

Yani P2W tarzı değil ve geride kalmıyoruz değil mi? Her ay 130 TL vermek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı