TYT 80 net nasıl yapılır?

Hocam eksiğinizi siz söylemişsiniz zaten geometri. branş denemesi olarak toprak veya matematiğin ilacı denemelerinden birini çözebilirsiniz. Unutmayın netler deneme çözdükçe değil denemeleri analiz edip, çözümleri izleyip, eksik kısımlar çalışarak artar.

Bir şey daha soracagim, gunde kac ders calisilmali? Ben dersleri gunlere bolemiyorum her gun her dersi calismaya calisiyorum o da olmuyor. Şu anda AYT matematige de AYT fenin butun derslerine de başladım, gunlere nasıl bolebilirim bunlari TYT dersleriyle beraber?

Bir şey daha soracagim, gunde kac ders calisilmali? Ben dersleri gunlere bolemiyorum her gun her dersi calismaya calisiyorum o da olmuyor. Şu anda AYT matematige de AYT fenin butun derslerine de başladım, gunlere nasıl bolebilirim bunlari TYT dersleriyle beraber?
Gri koç çok güzel anlatmış. TYT adına biraz daha esnek olabilirsin ama AYT'de 2 ders ideal. AYT'de çalışacağın derse en az 1,30 saat ayır.

Gri koçu izledim. Haftada 2 gün kimya 2 gün biyoloji az değil mi AYT için?
Yaptığı program örnektir yani bunu al uygula demiyor. Zaten program kişiye özgü olur, en iyi programı da kendin yaparsın.

Dediğim gibi her güne 2 ders AYT koysan haftada(1 gün tatil) toplam 12 ders seçme hakkın olur. Matematik-Fizik-Kimya olduğunu düşünürsek 6 - 3 - 3 şeklinde çalışırsın, her ders de 1,30 saat sürse 9 - 4,30 - 4,30 saat olur her gün de biyolojiye 30dk çalışsan o da 3 saat olur.

Yani bu şekil hesap yapa yapa programını hazırla buraya at varsa eksiklerini tamamlarız. Yalnız program yapmak 1 hafta sürmez 2-3 saatte halledebilmen gerekir eğer yapamazsan internetten beğendiğin bir programı veya yapay zekadan yaptırdığın programı at.

Yaptığı program örnektir yani bunu al uygula demiyor. Zaten program kişiye özgü olur, en iyi programı da kendin yaparsın.

Dediğim gibi her güne 2 ders AYT koysan haftada(1 gün tatil) toplam 12 ders seçme hakkın olur. Matematik-fizik-kimya olduğunu düşünürsek 6 - 3 - 3 şeklinde çalışırsın, her ders de 1,30 saat sürse 9 - 4,30 - 4,30 saat olur her gün de biyolojiye 30dk çalışsan o da 3 saat olur.

Yani bu şekil hesap yapa yapa programını hazırla buraya at varsa eksiklerini tamamlarız. Yalnız program yapmak 1 hafta sürmez 2-3 saatte halledebilmen gerekir eğer yapamazsan internetten beğendiğin bir programı veya yapay zekadan yaptırdığın programı at.

Şu anki programım; pazartesi ve salı AYT mat, AYT kimya, çarşamba, perşembe ve cuma TYT matematik, AYT fizik, cumartesi AYT matematik, AYT biyoloji, AYT kimya pazar AYT matemetik, TYT genel deneme, AYT biyoloji, AYT kimya.

Türkçe netlerim düşmeye başladığı için branş denemelerini bıraktım rutin paragraf çözüyorum ve ara ara dil bilgisi.

Geometriye yeni başladığım için programda yer bulamadım henüz. Yardım edersen çok sevinirim.

Dediğim gibi kendi programını oluşturmalısın yine de kendi programımı bırakayım.

Pazartesi: geometri, genel deneme, ayt matematik, ayt fizik
Salı: geometri, dil bilgisi, deneme analiz, ayt matematik, ayt kimya
Çarşamba: tyt türkçe branş, tyt sosyal deneme, tyt fen branş, ayt fizik, ayt kimya
Perşembe: geometri, dil bilgisi, tyt matematik branş, ayt matematik, ayt fizik
Cuma: tyt türkçe branş, geometri, tyt fen branş, ayt matematik, ayt kimya
Cumartesi: sabah kafama göre, tyt matematik branş, ayt matematik, yine kafama göre

Haftada 1 gün tatil olmazsa olmaz pazar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı