Elder Scrolls Summer Bundle alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Şu anda 60,29 TL, sizce alınır mı?

Skyrim vs. pek anlamam fakat seviyorsanız bence güzel üçlü. Sanırsam serisinin en iyi oyunlarından koymuşlar (Dediğim gibi pek anlamam.)

Bu arada Motionless IN Black vardı. Bana bayağı yardımı dokunmuştu. O sizdiniz değil mi?
Black benim bi' arkadaşım idi, sonra adını değiştirdi. Hatta şimdi sosyal adını unuttum, sanırım Shimida idi :D

Bu arada Motionless IN Black vardı. Bana bayağı yardımı dokunmuştu. O sizdiniz değil mi?
Nobleness IN Black olmasın o?

@Shimada Sensei

Cevaba gelecek isek, sırf Oblivion için alırdım.

Oblivion'da gerçekten eğleceğinizi düşünüyorum, 1 ay boyunca oynamışlığım var, gerek açık dünyası, gerek kurgulaması ile benim için en iyi Elder Scrolls oyunu. @Motionless IN White

Son düzenleme:
Daha önce ne Skyrim oynadım, ne de satın aldım. Herkes deli gibi öneriyordu, SE olunca da almak geldi içimden. Acaba sadece SE mi alsam diye düşünüyorum, sebebi ise diğer oyunları nedense beni pek heyecanlandırmadı.

Elinizde Skyrim yoksa direkt alınır. Zaten Skyrim SE 50-60 lira arasına iniyor indirimle. Oblivion da güzeldir. Morrowind hakkında yorum yapamayacağım. Ama Skyrim almamış olsaydım kaçırmazdım.
Aynen öyle, Skyrim cidden çok iyi indirime girmiş bu bundle'da.

Oblivion ve Skyrim için alınacağını düşünüyorum da, Morrowind'i ben de deneyimlemedim hiç :D.
Daha önce ne Skyrim oynadım, ne de satın aldım. Herkes deli gibi öneriyordu, SE olunca da almak geldi içimden. Acaba sadece SE mi alsam diye düşünüyorum, sebebi ise diğer oyunları nedense beni pek heyecanlandırmadı.
Oblivion'u oynamanızı öneriyorum, ister Skyrim'den önce deneyimleyin ister sonra, bana göre en iyi Elder Scrolls oyunlarından. Sizin kararınız ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı