Eldiven kaç paraya satılmalı?

Eldivenini BynoGame veya ShadowPay'de satarak nakite çevirebilirsin. Unutma, hiçbir sitenin takas botu yoktur. Trade'i sen gönderirsin. Bot senden itemini almaz. Aman diyim dolandırılma ben senden çok üzülürüm.
Uzun bir süreden sonra şans yüzüme gülmüşken dolandırılmak gibi bir niyetim yok :D, dikkat edeceğim.

Hocam konuyu ağzım açık okudum, piyasası düşer mi bilmiyorum ama düşmeden satın, ben eğlence merkezindeki bozuk paralı makinelerden oyuncak çıkartamıyorum adam 10.000 TL'lik eldiven düşürüyor :D

Uzun bir süreden sonra şans yüzüme gülmüşken dolandırılmak gibi bir niyetim yok :D, dikkat edeceğim.
Dolandırılırsan şahsen ben telefon numaranı bulup fırça atarım.

Elinize 6.500-7000 TL geçecek şekilde satışa konulabilir bence. Güzel eldivenmiş. Ek olarak, satışı yaparken dikkatli olun ve mümkünse satışa kadar envanteriniz gizlide kalsın.
Tavsiye için sağol, envanterimi gizledim.
Hocam sorunuza maalesef cevap veremeyeceğim fakat, sizin adınıza mutlu oldum 🥰
Teşekkürler :)
Shadowpay de %10 komisyon aliniyor orasi guzel satilacak yer cok sanslisiniz 250-300 kasa açtım hiç guzel bir şey cikmadi.
Hocam ShadowPay Güvenilir mi ?
Satarken veya Para çekerken sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı