Çözüldü Ele cam darbesi gelmesinden sonra doktora gitmek gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReaveRR33

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece saat 10 gibi ecza dolabının camına yumruk attım. 2 katlı bir camdı ve ikisi de parçalandı. Elim kesildi bayağı bir kan aktı. Pansuman yaptım ve şu an o yara yerine bastırınca sanki cam batıyormuş gibi oluyor. Doktora gitmem şart mı? Sağlık ocağına gitsem de olur mu? İçerisinde cam varsa ne gibi sonuçlar doğurur?

Geçmiş olsun, tavsiye vermek pek huyum değildir ama öncelikle direkt olarak doktora gitmeniz gerekir, sağlık ocağıyla olmaz bu iş, film falan çekerler belki küçük parçalar yara içerisinde olabilir, doktor şart yani.

İlaveten, sinirlendiğinizde bu tarz eylemler yapmamanız gerekir. Yabancı bir video izlemiştim adam sinirle cama yumruk atıyordu ve neredeyse dirseğine kadar içeri giriyordu, kolunu çekerken damarı kesiyordu ve kan tazyikli bir şekilde fışkırmış, adam ölmüştü. Yani bu tarz şeyler öyle basit şeyler değil, iş damarın kesilmesine bakıyor, ondan sonra hayatınız film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçer ve ölümü saniyeler sonra karşılayacakken "ne yaptım ulan ben?" dersiniz.

Biraz daha sakin olun, sinirinizi farklı şekilde atmayı deneyin, gerekirse psikolojik destek alın.

Geçmiş olsun, tavsiye vermek pek huyum değildir ama öncelikle direkt olarak doktora gitmeniz gerekir, sağlık ocağıyla olmaz bu iş, film falan çekerler belki küçük parçalar yara içerisinde olabilir, doktor şart yani.

İlaveten, sinirlendiğinizde bu tarz eylemler yapmamanız gerekir. Yabancı bir video izlemiştim adam sinirle cama yumruk atıyordu ve neredeyse dirseğine kadar içeri giriyordu, kolunu çekerken damarı kesiyordu ve kan tazyikli bir şekilde fışkırmış, adam ölmüştü. Yani bu tarz şeyler öyle basit şeyler değil, iş damarın kesilmesine bakıyor, ondan sonra hayatınız film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçer ve ölümü saniyeler sonra karşılayacakken "ne yaptım ulan ben?" dersiniz.

Biraz daha sakin olun, sinirinizi farklı şekilde atmayı deneyin, gerekirse psikolojik destek alın.
Dediğiniz gibi direkt doktora gitmek gerekiyormuş. Bugün acile gittim, doktor dün gelmen gerekirdi bugün yara kapanmış içinde cam var mı yok mu göremem dedi, enfeksiyon kaparsa tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Fikirleriniz ve tavsiyelerini için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı