Eğer cam parçası şişkinliğin içinde elinize geliyorsa bana kalsa bir iğneyi kolonya ile dezenfekte edip hemen çıkarın. Derindeyse de hiç ellemeyin yarın sabah ilk iş en yakın sağlık kuruluşuna gidin.
Cam parçası elime gelmiyor. Fakat bir şişkinlik olduğu belli. Toplu iğne ile yandan delip almayı denedim fakat deriyi biraz aşındırabiliyorum sadece.Eğer cam parçası şişkinliğin içinde elinize geliyorsa bana kalsa bir iğneyi kolonya ile dezenfekte edip hemen çıkarın.
O zaman hiç zorlamayın dediğimi yapın.Cam parçası elime gelmiyor. Fakat bir şişkinlik olduğu belli. Toplu iğne ile yandan delip almayı denedim fakat deriyi biraz aşındırabiliyorum sadece.
Tamamdır. Nöbetçi eczane varsa yakında hemen gidiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.O zaman hiç zorlamayın dediğimi yapın.
Hocam biraz uca çıkardım sayılır. Arada ufak bir katman kaldı delsem çıkacak fakat delemiyroum işte.O zaman hiç zorlamayın dediğimi yapın.
O bölgeyi mümkün olduğunca hareket ettirmeyin ki daha fazla derine girmesin daha zor olur almaları hatta hastaneye yönlendirebilirler alamazlarsa.Tamamdır. Nöbetçi eczane varsa yakında hemen gidiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
5KM içerisinde açık eczane yok... Mecburen pazartesi gününe bırakacağım. Pazar günü nöbetçi eczaneler değişmiyorsa tabii.
Hocam biraz uca çıkardım sayılır. Arada ufak bir katman kaldı delsem çıkacak fakat delemiyroum işte.
Dostum o cam parçası damarına ulaşırsa, kalbini parçalama şansı bile var.
acilen hastaneye git.
@Prime777
Atar damara giderse imkansız değil, sadece evet, düşük bir ihtimal. Atara ulaşacak olursa kalbe kadar gidemeden damarı başka bir yerden keserek dokuya yerleşebilir.
İyi yanı, cam dokuya pek bir şey yapmaz, hatta hiçbir şey. Zira ben de parmağımdaki cam parçasıyla 13 yıl yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.