Electra V2'nin mikrofon sesi çok az alıyor

Merhaba. Electra V2 kulaklığı kullanıyorum ve her platformda bana sesin az geliyor diyorlar. Mikrofonu ağzımın dibine yapıştırmama rağmen az geliyor sesim. Ayarlardan mikrofon düzeyini 100 yaptım yine de değişmedi. Teşekkürler şimdiden.
Birisi mikrofon basını 30 db yapın demiş o zamanda hışırtı oluyor karşı tarafa

Son düzenleme:
Merhaba. Electra V2 kulaklığı kullanıyorum ve her platformda bana sesin az geliyor diyorlar. Mikrofonu ağzımın dibine yapıştırmama rağmen az geliyor sesim. Ayarlardan mikrofon düzeyini 100 yaptım yine de değişmedi. Teşekkürler şimdiden.
Yazılımı varsa oradan da bakın.

USB mi, 3.5mm mi girişi? Eğer 3.5mm ise kulaklığın mikrofonu yerine laptopun mikrofonunu kullanıyor olabilirsin. Electra v2 usb kullandığım dönemde mikrofon takınca direkt çalışıyordu. Razerin synapse programını yükleyip ordan da mikrofon ayarlarına bir bakabilirsin.

Synapse acmaya calistigimda ben de sorun yasamistim. Ayni donemde bilgisayarima virus girdigi icin windowsta format gibi bir islem var ne oldugunu hatirlayamadim. Bilgisayarda ne varsa siliyordu. Onu yapmistim daha sonra indirdigimde sorunsuz acilmisti.

Synapse acmaya calistigimda ben de sorun yasamistim. Ayni donemde bilgisayarima virus girdigi icin windowsta format gibi bir islem var ne oldugunu hatirlayamadim. Bilgisayarda ne varsa siliyordu. Onu yapmistim daha sonra indirdigimde sorunsuz acilmisti.
şimdi internet dns ayarlarını değiştirerek indiriyorum
şimdi indi ama hiçbir şey anlamadım nasıl yapacağımı söyler misiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı