Electro gitar + ses kartı önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi akşamlar. Electro gitar ve ses kartı bakıyordum. Çalacağım şarkılar hard rock, metal ağırlıklı; fakat soft rock, pop vs. de çalabilirim ara sıra. Yaptığım araştırmalar ve arkadaşlarımın da tavsiyeleri üzerine aklımda bir şeyler oluştu. Bu ikiliyi almayı düşünüyorum:

Ayrıca 2. seçenek olarak da bu gitar var:

Bütçe aşağı yukarı 3-4k civarlarında. Ama kesinlikle al dediğiniz bir şey varsa abartmadan bütçe arttırılabilir. Ayrıca başlangıç için bakıyorum. Az çok klasik çalmış olsam da elektroya hiç dokunmadım bile. Ek olarak ses kartı hakkında sorularım var. Kayıt zaten yapmayacağım, Mac cihazımda kolay bir şekilde düzgün ses alabilir miyim, uyumluluk sorunu vs olur mu? Daha iyi önerileriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam selam alabılıyorsanız UR22MK2 alın bir üst modelı sorun olmaz dersenızde 2. el bakın cok ucuz fıyatlara olabılıyor ve problemsız oluyor genelde gitar konusundada pek bırsey dıyemeyecegım bendede yamaha pacıfıa 112j var memnunum valla ama bıyere kadar :D

Ben yakın zamanda Midex GLX-650 Profesyonel Usb Stüdyo Ses Kartı 2 Giriş 2 Çıkış (xlr Kablo Dahil) model bir ses kartı aldım, öncesinde gitarın kablosunu direkt kasanın dahili ses kartının line in girişine takıp FL Studio üzerinden Guitar Rig 6 ile gitar çalıp kaydediyorken bu cihaza geçmek bir içim su gibi geldi, Steinberg ses kartlarına yöneldiyseniz zaten bu ses kartı önerime ihtiyacınız dahi olmayacaktır ama eğer ki ses kartı bütçesini 1.5-2k bandına düşürmeyi düşünürseniz bence yapılabilecek en iyi seçimlerden biri bu cihaz olur.

Bu arada sorun bende mi bilmiyorum ama limonmuzik.com linki açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı