Electro World'den alınan Medal of Honor Warfighter kodu kullanılmış çıktı

• Konuyu başlatan KBTr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.479

KBTr

Hectopat
Bugün Medal of Honor Warfighter aldım Electro worlddan 50 liraya. Anca eve geldim kodu origine yazdığımda this code already been used yani key kullanılmış yazıyordu.

Ne yapacağımı şaşırdım. Kutu açık değildi kapalı jelatinliydi, içi açılmamıştı. Şimdi ne yapabilirim? Fiş elimde gidip değiştirin desem değişirler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir sınırı var mı? Mesela belli günden sonra iade kabul etmemeleri falan, bir kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum da baya uzak çünkü aldığım yer.

Bence değişim yapmaya da bilirler. Mesela online kargo ürünler sınıfına giriyor bunlar. İade olmaya bilir. Ben iade etmelerini isterim ancak eğer mağaza çalışanı olsam kodu kullanmadığını nereden bileceğim diye düşünürdüm. Tabi size bir şey demiyorum yanlış anlamayın. Ben eleman olsam böyle düşürüm çünkü.

Eee ne olacak şimdi Ea paranın altına yattı sanırsam, böyle düşünüyorum kod nasıl oldu da kullanıldı bir iş var bunun içinde. Belkide çift basım yaptılar kodları bizim kod başka kutuda yer aldı başkası da onu alınca olan bize oldu.

- - - Güncellendi - - -

Tamam beyler aral'a ticket attım cevap bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı