Steam Electronic Arts September Showcase indirimleri başladı!

Makaleler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
ASUS PRIME B650M-R
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
1758633542139.png

Steam'de Electronic Arts'ın %85'e varan September Showcase indirimleri devam ediyor! İndirimlerin son günleri. 25 Eylül tarihinde sona erecek.

Öne çıkan indirimler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Paket:

Fiyatlar fena değil. Her EA indirimindeki oranlarla aynı.

NFS Heat almaya değer mi diye tereddüt içindeyim. Steam sürümünün herhangi bir artısı var mı ondan da emin değilim.
Ben oynadım hikayesi filan pek güzel değildi ama aksiyonu güzeldi. Özelliklede polisten kaçmak.

NFS Heat almaya değer mi diye tereddüt içindeyim. Steam sürümünün herhangi bir artısı var mı ondan da emin değilim.
20 saat civarı oynadım da daha iyi çok araba oyunu var.

Pardon Unbound'la karıştırmışım, Heat oynamadım.

@xEgel
Polisten kaçması nasıl güzeldi? İlk polisten bile zorla kaçiyordum. Sıçrama noktası bulup ancak kaçabiliyordum.
Oyuna ilk başlayınca baya zor oluyor ama mekaniği çözünce kolaylaşıyor. En basitinden dediğin gibi rampalardan atlayarak atlatabiliyorsun ama ani keskin dönüşler yada polis arabalarına çarparak kaçabiliyorsun. Polis arabalarının üstünde can barı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı